Ми у Facebook
26.03.2015, 12:20

Рівнянин Євген Рєпін загинув в АТО, рятуючи інших

Вчора Рівне провело в останню путь Євгена Рєпіна. 20-річний Герой віддав своє життя за волю України, рятуючи життя інших.
Кулеметник-розвідник 81-ї аеромобільної бригади Євген Рєпін загинув неподалік Донецька, кинувшись на виручку своїм товаришам, коли зав’язався бій із сепаратистами. Зі слів майора Олега Пантилея, який приїхав у Рівне, щоб провести в останню дорогу свого бойового побратима, Євген загинув, рятуючи інших.

– Трагедія сталася поблизу села Водяне неподалік Донецька. Точно сказати не можу: була це міна чи кидок гранати, – згадує той день Олег Пантилей. – Але маємо таку біду – не стало красеня-хлопця (Євген ростом під 1 метр 95 сантиметрів). Він був пізньою дитиною, тому всі в родині називали його Сонечком. Та найціннішим у ньому було те, що він завжди приходив на допомогу як у цивільному житті, так і на військовій службі. Євген, потрапивши у наш військовий підрозділ у листопаді 2014 року, відразу проявив себе з найкращого боку, він не раз успішно виконував поставлені перед ним бойові завдання. Отож його з рядового кулеметника-розвідника було переведено на посаду командира групи. Це був надзвичайно надійний воїн, який завжди приймав правильні рішення, мав дар надихати підлеглих і побратимів по зброї на виконання завдань будь-якої складності. Євгеній Рєпін, без найменшого перебільшення – справжній патріот України.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


Сьогодні через Рівненщину провезуть тіло журналіста, що загинув під Дебальцево

Рівне прощається з 21-річним загиблим Героєм АТО

На Сході загинув 21-річний військовослужбовець із Рівного

В зоні АТО загинуло ще двоє військовослужбовців з Рівного





На правах реклами