Ми у Facebook
02.04.2015, 12:20

Пораненому кіборгу з Рівного запропонували посаду в облдержадміністрації

Пораненому у Донецькому аеропорті кіборгу Федору Мисюрі запропонували посаду у Рівненській ОДА.
Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков зустрівся з рівненським «кіборгом» Федором Мисюрою, котрий був поранений в Донецькому аеропорту. Під час зустрічі голова ОДА запропонував бійцю після комісування перейти на роботу до обласного управління інфраструктури та промисловості.

- Той характер та героїзм, який ви проявили, обороняючи Донецький аеропорт, викликає велику повагу. Не меншу жагу до життя ви проявили й під час лікування. Тож думаю ви будете принциповим і в інших, таких же важливих, питаннях. У нас тут свій «фронт» - економічний, тож я вас кличу далеко не на відпочинок. Нам потрібно так само принципово боротися з корупцією та налагоджувати життя в області. Переконаний, що той характер, який ви продемонстрували, стане в нагоді і ви також принципово боротиметеся з хабарями та «відкатами», - зазначив голова ОДА.

У свою чергу Федір Мисюра подякував Віталію Чугуннікову за підтримку та висловив готовність перейти до обласного управління, як тільки дозволить йому це стан здоров’я.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


Рівненський "кіборг" Федір Мисюра пoвернувся додому


На працівників Рівненської ОДА чекає люстрація

Рівненському кіборгу Федору Місюрі виділили кошти на лікування

Важкопоранений у Донецькому аеропорту рівнянин прийшов до тями

У Донецькому аеропорту підстрелили кіборга з Рівного





На правах реклами