Ми у Facebook
10.04.2015, 15:15

Волонтери з Рівненщини відремонтували БТР [+Фото]

БТР для українських бійців відновили в Березнівському районі. Полагодити бойову машину волонтери вирішили після звернення до них українських військових, які нині проходять службу на Рівненському полігоні.
Весь процес ремонту машини зайняв близько двох тижнів. І вже у середу 8 квітня БТР в урочистій обстановці було передано військовослужбовцям та незабаром він вирушить у зону проведення АТО.

На Рівненщині створять "єдине вікно" для демобілізованих

Як зазначив присутній під час передачі військовим машини голова Березнівської райдержадміністрації Микола Мельник: “Допомога учасникам АТО – це сьогодні святий обов’язок кожного українця. І необхідно прикладати максимум зусиль для того, аби зберегти життя та здоров’я тих, хто нині перебуває на передовій”.
Військові, які приїхали «інспектувати» відремонтований БТР, залишились задоволеними якістю виконаних робіт.

Жителі Рівненщини будуватимуть фортифікаційні споруди на Сході



“Ми щиро вдячні за допомогу небайдужим березнівчанам та всім тим хто долучився до ремонту нашої техніки. Якби не підтримка волонтерів, то нам військовим, було би дуже тяжко обороняти незалежність нашої держави. А так ми відчуваємо постійну підтримку і це надихає нас і додає сил. Ми вже домовилися з місцевими волонтерами про подальшу співпрацю і в разі необхідності звертатимемося саме до них”, - зазначив комбат, майор Володимир Гончар.

Рівненські діти виготовили для бійців великодні патріотичні писанки [+Фото]



Варто зазначити, що окрім відремонтованого БТРа, місцеві волонтери зібрали і чималий вантаж продуктів для військових, адже попереду Великодень, і ті хто перебуває на Сході України мають також відчувати себе як вдома під час свята. Волонтери зібрали пасхальні яйця, пасхи, смаколики та інші продукти харчування і завантажили їх у відремонтований БТР. Діти, з навчальних закладів району передали військовим свої малюнки з побажаннями до свята.



Фінансову допомогу для ремонту бойової машини надали місцеві підприємці Юрій Мадей та Віталій Мельник. Продукти харчування забезпечили Комбінат громадського харчування (керівник К.Чухрай), Бистрицький НВК (керівник – Л.Жук) та Яринівська ЗОШ (директор – Л.Хіміна). Долучилися до збору продуктів також і представники Благодійного фонду “Руєвит” Тетяна Воронко та Алла Семенчук.






На правах реклами