Ми у Facebook
26.04.2015, 15:30

На Рівненщині добудують школу та дитячий садок

Уже невдовзі відновиться будівництво школи у Шпанові, а у Великому Житині відремонтують приміщення дошкільного навчального закладу.
Обласні депутати на комісії з питань фінансів, бюджету та податків збільшили доходи спеціального фонду обласного бюджету. Відбулося це за рахунок передачі з Рівненського районного бюджету в обласний 2,85 млн грн на ремонт та будівництво соціальних закладів у районі.

– На останній комісії з питань фінансів було передано з районного бюджету 850 тисяч гривень на ремонт дитячого дошкільного закладу у Великому Житині. Цих коштів вистачить, аби завершити всі ремонтні роботи у ДНЗ, – зазначає голова Рівненської районної ради Володимир Пилипчук. – У Шпанові наразі завершується будівництво їдальні, щоб у новому навчальному році дітям не доводилося ходити на обід у приміщення, яке знаходиться через дорогу від школи. Крім того, список об’єктів, які потребують коштів на добудову чи реконструкцію (до нього входить і школа в Шпанові), ми подали на фонд регіонального розвитку. Таким чином ми сподіваємося залучити кошти на добудову цього навчального закладу.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


У Рівному шукають компромат на викладачів ВНЗ


У Рівному розкажуть про подробиці ЗНО-2015

За матеріалами прес-служби Рівненської облради





На правах реклами