Ми у Facebook
05.05.2015, 12:00

Рівненщина: визначено переможців обласного конкурсу на краще виконання Державного Гімну України [+Відео]

Рівненське обласне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка за підтримки "ОГО" провело серед учнів та студентів навчальних закладів області конкурс на краще виконання Державного Гімну України. Перегляньте відео з виступами переможців!
Конкурс приурочили до 150-річчя з часу першого публічного виконання гімну та 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького.

- На конкурс було подано понад 50 робіт, - розповів його організатор, голова правління Рівненського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка Іван Вєтров. - Усі відзначалися надзвичайно емоційним піднесенням, глибоким почуттям патріотизму, цікавим й оригінальним виконанням, різножанровістю. Ми гордимося національно свідомою, патріотичною молоддю, яка достойно розбудовуватиме Українську державу.

Журі конкурсу, до складу якого входили учителі музики, викладачі університету, керівники вокальних колективів, підбили підсумки (у попередньому файлі). Переможці будуть нагороджені цінними подарунками, а учнівський колектив Великовербчанської школи запрошений для виконання Гімну 22 травня на Святі української мови, культури й духовності у Пересопниці.

ДИВИТИСЬ ВІДЕО З ВИСТУПАМИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

До теми:

У Рівному відзначили 150-річчя з дня першого виконання Гімну України

У Рівному рекламують перероблений гімн України [+Фото]

ВІДЕО: "Океан Ельзи" у Лондоні співає гімн України





На правах реклами