Ми у Facebook
05.05.2015, 20:45

Рівненські працівники ДАІ на сторожі порядку, а ліс за підкуп вивезти не дадуть

У прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області повідомили, що сьогоднішній інцидент у селі Малий Олексин був частиною роботи, яку проводять під час відпрацювання обласного центру та Рівненського району, зокрема. А інформація про отримання хабара є неправдивою.
Сьогодні, під час відпрацювання обласного центру та Рівненського району близько 14-ї години в селі Малий Олексин на вулиці Золотіївській працівники ДАІ зупинили автомобіль «ЗІЛ 131». Під час спілкування з водієм та перевірки документів у правоохоронців виникла підозра щодо достовірності документів на перевезення вантажу у вигляді кругляка сосни.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Рівненського РВ УМВС.

Рівненщина: нашкодили лісу – сплатять 730 000 гривень штрафу

Дана подія зареєстрована в журналі Єдиного Обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рівненського райвідділу міліції, повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області.

Рівненщина: водій “домовився” з працівниками ДАІ за нелегальний вивіз лісу

Нагадаємо, що сьогодні у одній із місцевих спільноті пильні мешканці Рівненського району повідомили, що власник автомобіля, загруженого деревом, давав працівникам ДАІ хабар.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка, про результати якої ми повідомимо.





На правах реклами