Ми у Facebook
12.05.2015, 08:15

Сьогодні рівненський суддя у суді вимагатиме у журналістки 200 тисяч

Сьогодні, 12 травня, у Рівному відбудеться скандальний суд. Суддя Олександр Тимощук подав позов до журналістки Вікторії Мамотюк і вимагає від неї компенсацію у сумі 200 тисяч.
Причиною того, чому суддя подав позов на відшкодування моральної шкоди - неправдиві, на його думку, публікації журналістки у місцевих газетах та інтернет-сайтах.

Про цей судовий позов Вікторія Мамотюк написала на своїй сторінці у фейсбук таку інформацію:

Люстраційний комітет люструватиме суддю

"У позовній зайві йдеться про те, що я, як журналіст, перебуваючи у змові з соціальним юристом Ліаною Диновською (яка буцімто виконувала брудне замовлення, якоїсь посадової особи, яку Тимощук не називає), публікувала завідомо неправдиві та наклепницькі матеріали. Тепер Тимощук хоче відбілити свою честь, гідність та ділову репутацію))). Тимощук хоче, щоби я несла СОЛІДАРНУ відповідальність за заподіяну йому шкоду. До слова, подібні моїм публікаціям, виходили сюжети на ICTV у «Надзвичайних новинах», на Інтері та 1+1, але боягуз Тимощук не наважується подати позов на центральні канали, а лише на регіональну журналістку та місцеві сайти)))

Я вже неодноразово чула про так звану проплаченість моїх публікацій. Останнього разу, мені буцімто заплатили правоохоронці декілька сотень доларів за відзняте мною відео під стінами міліції, де п’яні правоохоронці падали об асфальт - щоби я його не публікувала…. Знайомі мені міліціонери розповіли про те, що хтось, взяв від тих п’яних гроші і нібито передав мені, а я така погана, взяла гроші, а відео все одно опублікувала. У даному випадку смішно те, що від моменту зйомки і до моменту опублікування пройшло не більше двох годин)))) А тверезих не було серед тих, хто бачив що я знімала. Тобто вхлам п’яні правоохоронці, за дві години встигли взяти гроші, приїхати до мене, заплатити… Відео тут:
1. https://www.youtube.com/watch?v=23-maRQd3Qc
2. https://www.youtube.com/watch?v=vrl9fwbvAMY

Повертаючись до суді Тимощука. Тепер боягуз хоче, щоби я йому сплатила 200 тисяч гривень моральної шкоди))))
"

Справу розглядатимуть у Рівненському районному суді. Початок засідання о 9 годині (Петра Могили, 24).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ