Ми у Facebook
14.05.2015, 08:15

На Рівненщині проведуть військові навчання

У травні-червні 2015 року на Рівненському полігоні будуть проведені навчальні збори. Долучитись до занять військової справою усіх бажаючих закликав голова Рівненської Віталій Чугунніков.
В рамках військових навчань заплановано розпочати роботу по підготовці стрілецького батальйону, який в подальшому, у разі необхідності, виконуватиме завдання територіальної оборони Рівненщини.

Мобілізованих на рівненському полігоні навчають військові, які пройшли АТО

«Розгортання повномасштабної військової агресії з боку Російської Федерації вдалося зупинити. Проте сьогодні, як ніколи, нам потрібна рішучість. Ми повинні спинити бандитів і бойовиків, не дати їм шансу розширити зону конфлікту на інші території нашої держави. Закликаю усіх військовозобов’язаних та тих громадян, які не підлягають призову по мобілізації, хто не стоїть осторонь, кому не байдужа доля рідної землі, взяти участь у навчальних зборах», - повідомив голова Рівненської ОДА.

Як військові живуть на Рівненському полігоні [ФОТО]

На навчання запрошуються військовозобов’язані та ті, хто не підлягає призову по мобілізації. Учасники зборів матимуть змогу здобути фаховий військовий досвід. За кожен день перебування на зборах військовозобов’язаним буде виплачено добові, також буде збережена заробітна плата на підприємствах. А тим, хто тимчасово не працює за весь період зборів виплачуватиметься грошове забезпечення в розмірі мінімальної заробітної плати.

Військові навчання на Рівненщині (ФОТО 27.04.2014)

Для бажаючих прийняти участь у військових зборах необхідно у найкоротший термін звернутися до військових комісаріатів Рівненської області за місцем проживання.





На правах реклами