Ми у Facebook
28.05.2015, 16:45

Аматорський Чемпіонат України: ОДЕК здобув нічию у Вінниці

У матчі передостаннього туру першого групового етапу Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд єдиний представник Рівненщини на цих змаганнях - ОДЕК із Оржева – привіз із гостей важливу нічию, здобуту в протистоянні з ФК «Вінниця».
Оржівцям вдалося відігратися у грі проти вінничан на 72-ій хвилині завдяки точному удару Віталія Тивонюка. Щодо господарів, то вони відкрили рахунок у зустрічі ще у першому таймі.

Отож, нічийний результат 1:1 не змінився до кінця звітного поєдинку і дозволив ОДЕКу закріпитися на другому місці із 8 очками. У ФК «Вінниця» стало 5 очок і залишилося третє місце.

Лідером у групі 1 залишається «Рух» із Винників (10 залікових балів), який, щоправда, несподівано поступився у п'ятому турі львівському «Опору» (4 бали).

Наступну гру ОДЕК проведе саме проти лідера. Матч відбудеться у середу, 3 червня, в Оржеві. Щодо турнірних перспектив, то господарі, у випадку виграшу, фінішують першими у своїй групі. У разі ж ніиєї або поразки, ОДЕК взагалі ризикує опуститися на третю сходинку у турнірці.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Аматорський Чемпіонат України: ОДЕК вдруге впевнено здолав «Опір» львів'ян

Аматорський Чемпіонат України: ОДЕК привіз нічию із Винників

Технічні результати.

4 тур. 20 травня (середа).

Група 1

ФК «Вінниця» — ОДЕК (Оржів) — 1:1 (1:0)
(Хрищенюк, 32 — Тивонюк, 72)
600 глядачів Центральний міський стадіон

«Рух» (Винники) — «Опір» (Львів) — 0:4 (0:2)
(Калуцький, 28; 43 з пен., 90+2; Кудінов, 67)
300 глядачів Стадіон ім. Б. Маркевича






На правах реклами