Ми у Facebook
16.06.2015, 13:12

Обласний футбол: ОДЕК повернувся у першу трійку чемпіонату [Фото+Відео]

Минулого вік-енду на футбольних аренах Рівненщини були зіграні матчі 7 туру в чемпіонаті та першості області. В підсумку, особливих змін у турнірних таблицях не відбулося – у першій лізі продовжує лідирувати «Маяк», а в другій – ФК «Млинів» та «Колос».
Відкривала сьомий тур у чемпіонаті суботня гра сарненського «Маяка» у Садовому. В результаті – суха нічия 0:0 і сарненчани лише вдруге у сезоні втрачають очки.

Ще одні нулі були зафіксовані у грі ФК «Малинськ» проти «Ізотоп-РАЕС» - господарі нічого не зуміли зробити з обороною «атомників».

На противагу від гольової засухи у Садовому та Малинську, глядачі в Оржеві та Гощі побачили цілу зливу м'ячів. Відповідно, ОДЕК розгромив ФК «Вельбівне» із рахунком 7:1, а ФК «Гоща-АМАКО» переграв березнівський «Случ» із результатом 7:0. До речі, для гощанців перемога з подібним рахунком стала другою поспіль.

Втрата очок ФК «Садове» та «Маяком» плюс власна перемога дозволила Оржеву потіснити садівчан з третьої позиції в турнірці та скоротити відставання від Сарн до чотирьох очок.

На другому місці у чемпіонаті залишився «Сокіл», який в цьому турі без проблем здолав у Здолбунові місцевий «Волинь-Цемент» із рахунком 3:1. Наразі, Радивилів відстає від «Маяка» лише на один бал (16 очок проти 17-ти).

Результати матчів 7 туру в першій лізі:

ФК "Садове" - "Маяк" (Сарни) - 0:0 (юнаки – 4:1), ФК "Гоща-АМАКО" - "Случ" (Березне) - 7:0 (0:3), ОДЕК (Оржів) - ФК "Вельбівне" – 7:1 (1:1), "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - "Сокіл" (Радивилів) - 1:3 (4:1), ФК "Малинськ" - "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - 0:0 (0:9)


Турнірна таблиця після сьомого туру, перша ліга.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» пішов у відрив, а «Сокіл» ще раз здивував

Після п'яти турів кращими в обласному футболі залишаються сарненчани

У першості області всі чотири зіграні матчі виявилися результативними. Так, у суботніх поєдинках рівненський «Водник» вдома просто декласував рокитнівське «Полісся» з рахунком 10:3, а ФК «Костопіль» розгромив «Стандарт» із обласного центру. Наступного дня вже бугринська «Калина» крупно переграла володимирецьку «Енергію» з рахунком 5:1. Ця перемога, а також результативна нічия у Зорі місцевого клубу у матчі проти ФК «Острог-Академія» дозволила бугринцям потіснити представника Острозького району з третього щабля турнірної таблиці.

А от заключна гра 7 туру у другій лізі і, цілком можливо, центральний поєдинок всього першого кола відбудеться в середу, 17 червня, у Кричильську. Там місцевий «Колос» прийматиме ФК «Млинів». Наразі в обох команд по 14 очок і вони ділять перше-друге місця у першості.

Результати матчів 7 туру в другій лізі:

"Водник" (Рівне) - "Полісся" (Рокитне)- 10:3, ФК "Костопіль" - "Стандарт" (Рівне) - 6:2, ФК "Зоря" - ФК "Острог-Академія" - 2:2, "Калина" (Бугрин) - "Енергія" (Володимирець) - 5:1


Турнірна таблиця після сьомого туру, друга ліга.

ФОТО з матчу ФК "Гоща-АМАКО" - "Случ"







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра