Ми у Facebook
29.06.2015, 09:15

Рівнянин Олександр Зайчук - про подорож на "лінію фронту"

З ініціативи громаської ради при УМВС України в Рівненській області, спільно з Рівненською єпархією УПЦ та з допомогою рівненських меценатів, відбулася чергова поїздка у зону АТО, щоб підтримати військових та мешканців окупованих територій.
Активісти завезли допомогу військовим та мешканцям зони проведення антитерористичної операції. Допомога військовим була адресною. Мова йде про один з танкових підрозділів, водночас під час поїздки волонтери допомагали і військовим на блокпостах. Також продукти передали тим, хто живуть в містах по лінії фронту та дітям з притулку.


Коли відправлятимуть до армії мобілізованих шостої хвилі


- Сама поїздка в зону АТО зайняла 5 днів. Ми раділи тому, що спільними зусиллями зібрали більше 100 тисяч гривень за які придбали амуніцію, продуктові пайки. А небайдужі мешканці області віддали зі своїх запасів більше 4 тисяч банок консервації, - ділиться спогадами голова громадської ради при УМВС України в Рівненській області, громадський активіст Олександр Зайчук. - В нас було чотири буси повністю завантажені. І це заслуга всіх, хто підтримує армію і не забуває про тих, хто проживає у зоні бойових дій.


БІЛЬШЕ ФОТО


Волонтери, активісти та духовенство побували на "лінії фронту". А саме у Слов'янську, Краматорську, Авдіївці та навіть у Мар'янці, де, до слова, нині йдуть найзапекліші бої.

Люди, які живуть у стані війни не чекали побачити на своїх порогах волонтерів з Західної України. Водночас Олександр Зайчук розповідає, що ми програємо інформаційну війну з Росією. Адже в тих містах та селах слухають радіо ДНР та ЛНР. Влада не поспішає вирішувати це питання і працювати над тим, щоб люди чули правду. Проте активіст переконує, що не варто покладати рук, а працювати далі і допомагати нашим мужнім захисникам та людям, які потрапили у складне становище і живуть у стані війни.

З Рівненщини до зони АТО відправили пральні машини

Саме тому з Божою поміччю розраховують на те, що вже у серпні відбудеться чергова поїздка в зону АТО, щоб завезти допомогу військовим та мешканцям прифронтової зони.






На правах реклами