Ми у Facebook
25.06.2015, 11:15

У Рівненському обласному військкоматі видають посвідчення учасникам АТО

У Рівненському обласному військовому комісаріаті ОК «Захід» триває видача посвідчень учасникам бойових дій воїнам АТО, які не встигли оформити документи встановленим порядком до демобілізації з лав ЗСУ.
«Громадяни області, які брали участь у проведенні АТО, і з якихось причин не отримали статусу учасника бойових дій, звертаються в районні військкомати за місцем перебування на військовому обліку і у найкоротші терміни отримують це посвідчення.


Коли відправлятимуть до армії мобілізованих шостої хвилі


За весь період до нас звернулося 163 демобілізованих військовослужбовця. Із них 143 учасники антитерористичної операції вже отримали статус учасника бойових дій», — зазначив заступник військового комісара Рівненського обласного військового комісаріату, підполковник Олександр Лук’янчук.


ФОТО - Рівненські волонтери у зоні АТО


За його словами, на даний момент на розгляді комісії про встановлення статусу УБД знаходяться справи ще на 20 бійців АТО. Варто зазначити, що видача посвідчень учасників бойових дій у військкоматі здійснюється тільки тим військовим, хто вже звільнився з лав Збройних Сил України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ