Ми у Facebook
12.07.2015, 14:30

У Дубно хочуть відновити аеропорт: є інвестор [+Фото]

Дубенський військовий аеродром хочуть відновити до 2018 року та перекваліфікувати в цивільний. Інвестор з Польщі, готовий вкласти кошти у військовий аеродром Дубна та здійснювати вже перші вантажні рейси до Польщі.
Аеродром поблизу Дубна може отримати нове життя. Польський інвестор, що займається вантажними повітряними перевезеннями, готовий вкласти кошти в реконструкцію аеродрому в селі Привільне, що за 7 км. від Дубна. Мета інвестора виконувати вантажні та пасажирські рейси вже в 2018 році. Для цього йому необхідно отримати дозвіл на зміну статуту летовища, з військового на цивільний. Станом на разі аеродром знаходиться на балансі міністерства оборони України та перебуває в жалюгідному стані.

Рівненському аеропорту відшкодують 1,5 млн грн.

“Злітна смуга задовільна, авіарейси можна виконувати хоч сьогодні, проте відсутня навігація (освітлення та вогні), без неї ніхто не дасть дозвіл на відкриття аеропорту”, – говорить представник інвестора з Любліна Маріуш Соколовкі, пише www.dubno.com.ua.



Рівненський аеропорт заробляє… на донецьких футболістах

“Ми готові вкласти кошти в аеронавігацію та отримати летовище в 2018 році, оскільки у нас підписані контракти з Німеччиною і ми шукаємо альтернативні шляхи логістики. Дубно розташоване між двома великими містами, Луцьк та Рівне, таким чином ми оцінюємо ринок як пів мільйона осіб. Великий аеропорт як у Рівному вартує дорого, а реконструкція малого поблизу Дубна для нашої компанії значно дешевша. Якщо знайдемо спільну мову з міністерством оборони України, то за 2-3 роки, ми готові відкривати перші авіарейси”, – зазначив виконавчий директор польської компанії.



ЧИтати більше - http://www.dubno.com.ua/dubenskyi-aeroport/





На правах реклами