Ми у Facebook
23.07.2015, 14:30

Ситуація з призначенням субсидій на Рівненщині вирівнюється

Після того, як голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков взяв під особистий контроль ситуацію з призначенням субсидій, показники значно покращилися. Рівненська область з кінця рейтингу призначення субсидій перемістилася на шосту позицію.
Нагадаємо, що в кінці червня, під час робочого візиту на Рівненщину Міністр соціальної політики України Павло Розенко жорстко розкритикував низькі показники роботи обласного департаменту соціального захисту населення щодо призначення субсидій. Тоді Рівненська область мала лише 30 відсотків опрацьованих заяв. Тож Міністр попросив голову Рівненської ОДА взяти під особистий контроль питання призначення субсидій.

На сайті Кабміну з'явився онлайн калькулятор підрахунку субсидій

«Я знаю Віталія Семеновича особисто, він ефективний менеджер. А тому переконаний, що ситуацію по субсидіях буде вирівняно», - зазначив тоді Міністр.

Як рівняни зможуть оформити житлову субсидію

І ось за останньою інформацією Рівненщина ввійшла в шістку кращих областей в Україні за призначенням субсидій. На сьогодні в області субсидію вже призначено для близько 42 тисяч домогосподарств, що складає майже 65 відсотків, при цьому аналогічний показник по Україні становить приблизно 54 відсотки. За новим порядком оформлення субсидій, який почав діяти з 1 травня цього року, до органів соціального захисту населення звернулось 32,5 тисяч родин. Окрім того на обліку в органах соціального захисту населення перебувало 32,6 тисяч сімей, які отримували субсидію в опалювальний період 2014-2015 років.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ