Ми у Facebook
24.07.2015, 19:15

Останні вихідні у Рівному з Арт-пікніком

У неділю, 26 липня, у парку культури та відпочинку ім.Тараса Шевченка відбудеться офіційне закриття наймасштабнішого соціально-культурного проекту 2015 – Арт-Пікніка у місті Рівне. Відзначимо, що цього року Арт-Пікнік вперше відбувся за межами столиці України.
З 4 по 26 липня завдяки підтримці телеканалу СТБ та Slava Frolova-Group жителі міста мали змогу провести час всією родиною у новому форматі міського дозвілля, де відпочинок, спорт, культура та мистецтво поєднуються. У парку імені Тараса Шевченка щодня проходили безкоштовні майстер-класи, спортивні тренування, театральні вистави, кінопокази під відкритим небом, цікаві лекції на тему материнства, здорового способу життя, концерти, ігри та ярмарки, працювали вулична бібліотека, дитячий майданчик, гамаки та зони відпочинку. Основними учасниками Арт-Пікніка стали майстри, вчителі, артисти, спортсмени, художники Рівненського регіону.

Не пропустіть останні дні на Арт-Пікніку. 25 липня на вас чекають майстер-класи з малювання, фотосушка та майстер-клас з фотографії, заняття з кулінарії, танців та театральної майстерності. А увечері гостей розважатимуть українські музичні гурти RiverBell та PORNFISH.

У день закриття Арт-Пікніка, 26 липня, у парку Шевченка відбудеться великий флешмоб з мильними бульбашкам, а також майстер-класс по бойовому гопаку. Крім того, жителі міста ще мають змогу відвідати спортивні заходи, цікаві майстер-класи та корисні лекції.

Приходьте з сім’ями та беріть із собою друзів!

Детальний розклад заходів на Арт-Пікніку ви можете дізнатись на сайті: http://rivne.artpicnic.org/

Статті до теми:

Слава Фролова у Рівному організує грандіозні Арт-пікніки

У Рівному стартував Арт-Пікнік





На правах реклами