Ми у Facebook
20.08.2015, 20:00

На другу домашню гру «Вереса» члени клубу потраплять вже за гроші

У керівництві рівненського «Вереса» визначилися із ціною квитка на найближчий домашній поєдинок команди. Вартість становитиме від 20 до 40 гривень і залежатиме, чи є вболівальник членом клубу.
Як повідомили в самому клубі, члени Народного Клубу «Верес» (Рівне) купують квиток за 20 грн (одна картка - один квиток) у ТРЦ «Злата Плаза», у Рівненській обласній федерації футболу (Грушевського 77, оф. 309), у Фан шоп (ТРЦ Екватор, напроти кас «Велмарт»).

Ціна для решти уболівальників - 40 гривень. Крім згаданих раніше місцях, квиток можна придбати у «Велокаві» (біля кінотеатру «Україна»), у бутіку «Ягуар» (ТРЦ «Екватор») й у заправкових комплексах паливного партнера клубу ТМ «ОЛАС».

Діти до 7 років (включно) мають право вільного входу без окремого місця. Крім того, вони також можуть стати членом клубу за 50 грн річного внеску.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У «Вересі» визначилися з ціною квитка на перший домашній матч

У Чернівцях «Верес» мінімально поступився «Буковині»

Нагадаємо, що вартість квитка на перший домашній поєдинок рівненського «Вереса» становила 50 гривень замість двох сотень, як планувалось дещо раніше. Вхід для членів клубу був вільним.

Свій другий офіційний матч НФК «Верес» проведе 24 серпня. У п`ятому турі Чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги у Рівному на стадіоні «Авангард» він гратиме з ФК «Арсенал-Київщина» (Біла Церква).







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ