Ми у Facebook
07.09.2015, 11:00

У Рівному вночі потруїли собак (ОНОВЛЕНО)

Подія трапилась у мікрорайоні Боярка.
Про те, що в одному з житлових кварталів Рівного потруїли собак, повідомила на своїй сторінці у соцмережі журналістка Інна Білецька.
















"це буде дуже гнівний пост. дуже.
ти одягаєш їй старі дитячі плавочки, коли вона раптом дорослішає і стає дівчиною, ти не спиш ночами, коли вона з"їсть щось не те, ти везла її 900 кілометрів з Харкова, бо вона одразу стала твоєю. Ти уже не можеш довше поспати на вихідних, коли твоя черга її вигулювати, ти бігаєш всіма базарами міста в пошуках правильного м"яса і свіжого творога.
Завести Друга - це наше особисте рішення і ніхто не може нам дорослим заборонити взяти на себе цю відповідальність і ніхто не має права відняти у нас цю радість.
Навіть якщо цей хтось цілий мер.
Я хочу попередити, що якщо раптом моя Берта з"їсть якусь отруту на вулиці, бо вона мала і ще має звичку щось хапати, я зроблю все, щоб знайти винних і знайти законний спосіб притягнути їх до відповідальності.
В Рівному на мікрорайоні Боярка потравили псів. загинуло багато домашніх. Люди дзвонили у відчаї. Того, хто розкидав отруту спіймали і він ніби-то зізнався, що робить це за прямою вказівкою з мерії. Мовляв, перед виборами, так прибирають місто. Думаю прийшов час щось нам усім, навіть тим, хто давно не чекає цивілізованих рішень від мерії, щось пояснити. Або вже бути чесними до кінця і випустити передвиборчий борд - "я мер і я травлю псів, щоб вони вам не заважали". На борді доцільним буде зображення мертвих собак, які валяються на тротуарах і ваша, пане мер, фотографія поряд, або ваше селфі на фоні мертвих псів. Ще можна з солідарності з тими, хто втратив через таку боротьбу друга, отруїти свого домашнього пса, або псів своїх заступників.
хоча ні, пси господарів не обирають", - повідомила Інна Білецька.







На правах реклами