Ми у Facebook
23.09.2015, 10:15

У Держкомземі на Рівненщині звільнили Богатирчук-Кривко

Світлана Богатирчук-Кривко, яка керувала управлінням з 2009 року зільнена з посади.Відповідний наказ підписав у понеділок, 21 вересня, Голова Держгеокадастру Максим Мартинюк. Про це повідомляє сайт відомства.
У Головному управлінні Держгеокадастру в Рівненській області кадрові зміни.

"З Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру звільнено 10 керівників – начальників та заступників начальників територіальних органів Держгеокадастру. Причини звільнення – неналежне виконання своїх обов’язків та невідповідність зайнятій посаді.

Звільнення торкнулись заступників та перших заступників начальників головних управлінь, на половину з них були покладені повноваження виконуючих обов’язки керівника. Свої посади втратили в. о. начальників головних управлінь Держгеокадастру у Рівненській, Сумській, Запорізькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Харківській областях.", - йдеться у повідомленні.

Світлана Богатирчук-Кривко своєзвільнення пояснює своєрідною формою протесту.

- Я написала заяву про звільнення. Це - форма протесту проти зневажливого ставлення до галузі та людей, які там працюють. Що буду робити далі, ще не знаю. Перш за все відпочину, так як вже 1, 5 року була без відпустки.

Джерело:ЧаРівне





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ