Ми у Facebook
02.10.2015, 17:00

Гостини-зустрічі заслужених учителів та працівників освіти міста Рівного

Вересневі дні добігають кінця і несуть звістку про те, що наближається День учителя. Для кожного педагога цей день є особливим, бо професію вчителя обрали не випадково, а за покликом серця.
Тому дуже важливо провести передсвяткові дні в піднесеному настрої, спілкуючися з колегами та отримуючи від цього задоволення. Саме такою і була зустріч заслужених учителів та працівників освіти міста Рівного, організована в музеї управління освіти Рівненського міськвиконкому 29 вересня 2015 року.

Нагадаємо, що День вчителя відзначатимемо вже цієї неділі

Музичне вітання пролунало від рівненських старшокласників.

Гостям нудьгувати не доводилось, адже учні ЗОШ № 8, 16, 20 провели екскурсію-подорож у минуле, ознайомили всіх присутніх із музейними експонатами та розповіли як навчалися школярі протягом першої половини ХХ століття. А тогочасна наука була не легкою, писати учням доводилося навіть гусячими перами, вмочуючи їх у чорнильницю ще й використовуючи для підсушування тексту «промокашки». Згадали й про те, як у далекому повоєнному 1947 році у шкільних класах та коридорах замерзала підлога та покривалась кіркою льоду, а вчителів підгодовували батьки учнів, які через своїх дітей передавали картоплину, цибулину чи ще щось їстівне…

У ході зустрічі було проведено навіть ЗНО. Але дещо іншого плану… Називалось воно задушевне неофіційне опитування. Гості, приємно розчулені увагою, згадували роки, віддані педагогічній праці.





На правах реклами