Ми у Facebook
26.10.2015, 14:15

Осінній випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" вже у продажу

Осінь для когось – це час жалю за тим, що вже минуло, а з іншого боку – це перехідна пора, після якої починається зимова сніжна казка… Це час змін, натхнення та перемог...Саме натхнення на те, щоб жити і творити, вам подарує свіжий номері рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!".
Головне інтерв'ю номеру - це щира та відверта розмова з начальником управління ДАБі у рівненській області - Ігорем Мічудою. Пан Ігор поділився з читачами журналу своїми життєвими принципами та планами на майбутнє.



Також в осінньому випуску журналу ви знайдете цікавий спецпрроект "Мій дім - моя школа", в якому можна прочитати думки рівненських школярів про їх навчальні заклади.

Так,у випуску - Рівненська школа ліцей №2, Рівненський НВК №14, Рівненська українська гімназія та Рівненська ЗОШ №13.

Ще одна героїня рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" - юна рівнянка Оля Боровець, яка виконала головну роль у виставі "Поліанна".


14 жовтня - свято Покрови: 10 Покровських церков Рівненщини [+Фото]


Крім того, ще на сторінках нашого журналу ви знайдете ТОП - найркращі розваги для вашої малечі, фоторепортаж зі святкування 20-річчя телеканалу "Рівне 1", а також анаонси наших проектів, інформація про розважальні заклади міста і ще багато-багато цікавого!

Новий випуск журналу "ВІТАЄМО!" можна придбати у мережі "ОГопрес", у рівненських супермаркетах та в редакції газети "ОГО" за адресою: вулиця Шкільна,2.









На правах реклами