Ми у Facebook
31.10.2015, 10:00

Куди рівнянам поїхати на Хелловін: наймасштабніші події у п'яти містах України

Світ готується до найстрашнішого свята – Хелловіну. В Україні Хелловін не має такого символічного значення, як в Сполучених Штатах Америки, але коли ще можна вдягнути моторошні карнавальні костюми і маски, та покричати “Цукерки або смерть”, прогулюючись вулицями і закладами міста, як не цього дня?
Ми зробили підбірку найстрашніх вечірок і подій, які пройдуть протягом 31 жовтня – 2 листопада в Києві, Одесі, Львові та інших містах України. Подбайте про попутників на BlaBlaCar для веселої і комфортної подорожі у “День всіх святих”, - пише портал "BlaBlaCar".

Парад “Dead Walk” і Демонологічна екскурсія, Ужгород

Жителі Ужгорода обожнюють колоритні свята та історії, саме тому свято Хелловіну святкують кілька років поспіль. Цієї осені взяти участь у костюмованому параді нечисті “Dead Walk” в Ужгороді, який пройде 31 жовтня, зможуть всі бажаючі жителі і гості міста. Парад розпочнеться о 18:30 на Театральній площі, далі рухатиметься за маршрутом через набережну Незалежності, Пассаж та повернеться до місця збору. Завершиться Парад голосуванням жюрі за найстрашніші та найкреативніші костюми вечора. Після Параду можна буде приєднатись до нічної Демонологічної екскурсії місцями, які пов’язані з нечистою силою і привидами, старт якої запланований на 20:30.

Свято Хелловіну, Львів

Щороку у жовтні кожен львівський заклад, кафе чи нічний клуб міста вважає обов’язковим прикрасити вивіски та вітрини атрибутикою Хеллоувіна, організувати вечірку та влаштувати “страшний дресс-код”. На вихідних 31 жовтня – 1 листопада львівяни і гості міста зможуть відвідати вечірки, зомбі-паради, клуби та вулиці, які будуть наповнені атмосферою свята. Суботнім вечором на Площі Ринок відбудеться традиційний Зомбі Парад за участі львівян і гостей міста.

До речі, у більшості закладів Львова на Хелловін святковий дресс-код є умовою безкоштовного входу і навіть приємних подарунків.

Зомбі Парад, Одеса

Одесити до Зомбі Параду на Хелловін готуються заздалегідь, продумуючи насичену програму і костюми. Цього року на Дерибасівській знову пройде святковий парад “живих мерців” і вже традиційний для Одеси флеш-моб в костюмах зомбі і мерців з гарбузами і чорними кішками. На Думській площі відбудеться видовищний захід “Діти ночі”, на якому відважні велосипедисти в нарядах нечисті та з яскравими гримами, проїдуть вулицями Одеси з криками “Цукерки або смерть!”. Любителі нічого життя зможуть завершити святкування в клубі “Выход” на вечірці “Deep Halloween Party” за участі одеських груп “Море внутри” і “Transuльвания”, а також в Дюківському парку з музичним концертом і вогляним шоу.

ЗомбіFEST, Харків

У Харкові кілька років поспіль святкують Хелловін 31 жовтня у парку Горького. Масштабний ЗомбіFEST відбудеться вже втретє, та збере кілька тисяч жителів і гостей міста у костюмах персонажів з мультфільмів і кіно. Традиційно фестиваль супроводжуватиметься конкурсами найстрашніших гарбузів, вогняними шоу і вечірками.

Парад Зомбі, Шоу Франкенштейна і Монстр Хай, Київ

Жителі столиці не менш активно готуються до свята Хелловіну, прикрашаючи заклади і клуби, квартири і будинки, готуючи маскарадні костюми і підбираючи маски. Цього року безліч київських закладів запрошують “живих мерців” на демонічні екскурсії, вечірки і тематичні події.

У парку “Феофанія” свято Хелловіну відбудеться в суботу о 14:00. Того ж дня всіх бажаючих приєднатись до щорічного дитячого свята “Halloween – зовсім не страшно!” запрошує Гольф Центр Київ. Обов’язковим атрибутом кожної події є святковий дресс-код або елементи Хелловіну – гарбузи, маски, чорні кішки і так далі.

Парк “Київська Русь” планує масштабне святкування Хелловіну протягом двох днів. Розпочинається програма в суботу о 13:30 з майстер-класів і цікавих конкурсів. Гості у маскарадних костюмах зможуть насолодитись переглядом театралізованого весілля монстрів і міфічних персонажів. До речі, ті, хто приїдуть в "Парк Київська Русь" в карнавальному костюмі, зможуть заощадити на вартості вхідного квитка.

Того ж дня грандіозне святкування Хелловіну планує ТЦ Dream Town, який щороку декорує торгівельні площадки павутинням і гарбузами. У суботу, 31 жовтня ТЦ запрошує всіх мумій, “живих мерців”, відьом та іншу нечисть та третій поверх, де відбудеться анімаційна програма і шоу Франкенштейна для маленьких гостей. О 19:00 запланований Парад Зомбі, а власники найкращих костюмів отримають хороші подарунки.

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада нічні заклади і клуби столиці запрошують усю нечисть на вечірки “Halloween Nights”.





На правах реклами