Ми у Facebook
03.11.2015, 09:45

На Рівненщину намагалися потрапити представники «Новоросії»

В одного з двох затриманих було фото, на якому він вдягнений у військову форму з нашивкою «Новоросії» та зі зброєю на фоні броньованої техніки.
Затримали підозрілих молодиків у пункті пропуску «Прикладники» на українсько-білоруському кордоні, що в Зарічненському районі на Рівненщині, прикордонники Луцького загону. Чоловіки поверталися в Україну з Білорусі. Вони пред’явили на контроль посвідки на повернення, а не паспорти. Тому прикордонники вирішили з’ясувати всі обставини їхньої подорожі. До перевірки також залучили працівників СБУ.

У Рівному на Соборній на смерть збили пішохода


Правоохоронці встановили, що ці громадяни є вихідцями з Луганської та Донецької областей. В Білорусь потрапили з Росії, куди виїхали через закритий пункт пропуску «Ізварине», який нині знаходиться на непідконтрольній Україні території. Під час пояснень чоловіки плуталися у відповідях, а втрату документів пов’язували з перебуванням у стані алкогольного сп’яніння, тому не пам’ятають, де саме їх втратили.Не виключено, що чоловіки причетні до діяльності незаконних збройних формувань на сході держави.

На Рівненщині водій мотоцикла розбився, в'їхавши в електроопору

Їх притягнуто до відповідальності за незаконний перетин кордону та передано співробітникам СБУ для проведення перевірки.

Про це повідомили з Держприкордонслужби України.





На правах реклами