Ми у Facebook
11.11.2015, 13:00

"Прошу СБУ перевірити участь Хомка", - заява Якимця щодо підпалу авто рівненського активіста

Дмитро Якимець також відреагував на заяву міського голови Рівного Володимира Хомка. Він просить Службу безпеки України перевірити участь Хомка у всьому цьому.
Нагадаємо, що рівненському активісту спалили авто, завдані великі збитки

Міський голова Рівного Володимир Хомко у своїй офіційній заяві повідомив про те, що ця акція могла бути вигідна тільки штабу Якимця.


ОФІЦІЙНА ЗАЯВА ХОМКА


Після цього не забарився і Дмитро Якимець. кандидат на посаду мера просить Службу безпеки перевірити причетність до підпалу Володимира Хомка.

Підпал автомобіля рівненського активіста: реакція соцмереж

ПОДАЄМО ТЕКСТ ЗАЯВИ:


Рівне вже не те. Не те, яким ми його пам’ятаємо. Навіть у найдраматичніші періоди нашої новітньої історії рівнянам було до снаги зберегти спокій і мир у місті. Можливо, це було тому можливим, що тоді, коли перед нами стояли випробування, міська влада сховалася і самоусунулася? Тепер вони знову демонструють свою "силу". А як ще можна розцінити те, що впродовж місяця вже два замахи на тих, хто посмів мати свою думку, відмінну від посіпак теперішніх очільників міста? Спочатку спалахує авто автомайданівця, сьогодні вночі – авто ще одного активіста...

Ми можемо не розділяти їх думок, чи методів їх роботи, але навіть хвороблива уява останнього кримінальника не могла би додуматися до такого...це просто шок! Ми просто зобов’язані повернути наше місто таким, яким ми його знали до цих підпалів – толерантним, дружнім, таким, в якому хочеться жити...

Ми просто зобов’язані очистити наше місто від таких покидьків і від їх покровителів у владних кріслах.

Виходячи із сьогоднішньої заяви Хомка про ці події, я звертаюсь до Служби безпеки України з проханням перевірити участь Хомка у всьому цьому. Адже він твердить, що йому щось відомо.





На правах реклами