Ми у Facebook
18.11.2015, 21:15

«Верес-НУВГП» вдруге крупно поступився клубу з Тернополя [+Відео]

У другому своєму матчі проти лідера конференції «Захід» рівненський «Верес-НУВГП» програв із великим рахунком. На власному полі у дощову погоду рівненчани пропустили сім «сухих» м'ячів від ФК «Тернопіль-Педуніверситет».
Перший тайм поєдинку на рівненському «Воднику» господарі пропустили три м'ячі, по перерві студентський «Верес» у власні ворота отримав ще чотири голи.

«Якщо чесно, то ми їхали до Рівного за нічиєю. За декілька днів на хлопців чекає непростий матч у чемпіонаті Першої ліги проти харківського «Геліоса», тому для нас було важливо не отримати травм. Крім того у попередній грі у Тернополі футболісти команди «Верес-НУВГП» показали справді непогану гру і могли забити декілька голів. Тому свої шанси ми оцінювали обережно. Але я радий, що вдалося виграти, це збільшить наші шанси на чемпіонство у Студентській лізі», - поділився враженнями після гри головний тренер ФК «Тернопіль-Педуніверситет» Василь Івегеш.

«Важко щось коментувати після поразки з рахунком – 0:7 Але я хочу подякувати хлопцям принаймні за старання. Ми грали фактично проти команди Першої ліги. З цього матчу маємо зробити висновки і набратися нового досвіду», - прокоментував поразку своєї команди тренер рівненчан Олександр Григорович.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес-НУВГП» із великим рахунком поступився тернополянам

Студентський «Верес» виграв свій перший поєдинок Чемпіонату України

Отож, осінню частину чемпіонату Студентської ліги «Верес-НУВГП» завершив на передостанній, четвертій позиції у турнірній таблиці дивізіону «Захід». В активі рівненських студентів одна перемога у п’яти матчах. Рівненчани забили три і пропустили у свої ворота дев’ятнадцять м’ячів.








На правах реклами