Ми у Facebook
20.11.2015, 10:15

Чи страшно їхати у Єгипет: думка рівнянки, яка повернулася з відпочинку

Рівнянка Олена Копиця повернулася з Єгипту. Їздила туди вже після вибуху російського літака.
За словами п.Олени, трагедія, яка сталася з російським літаком, не сильно налякала українців. І вони не відмовляються від відпочинку у Єгипті. Тим паче, що ціни на той момент, коли вона зібралася на відпочинок, були дуже хороші: 250-300 доларів за тиждень у чотиризірковому готелі за системою «все включено».

По всій Україні посилено митний контроль через терористичну загрозу

- Початок листопада — це дуже хороша пора для відчинку в Єгипті, бо у школярів закінчилися канікули і ціни суттєво впали, - пояснила п.Олена. - Чартерних авіарейсів на Хургаду і Шарм-ель-Шейх, коли я туди летіла, було безліч. У нашому готелі в Шармі було шість українських туристів. Але це не показово. Бо він не дуже співпрацює з Україною. У готелі зовсім не відчувається ніякої паніки. Вона виникала тимчасово і лише в аеропорту. Але після трагедії з літаком на вулицях міста стало значно менше росіян. Приміром, якщо на початку мого відпочинку (5 листопада) їх у готелі було близько 200, то за тиждень — вже вдвічі менше.

Україна планує відновити пряме сполучення з Болгарією




Пані Олена каже, що із задоволенням поїхала б до Єгипту ще раз. Мовляв, якщо всього боятися, то треба з дому не виходити. Та й в Україні нині через ситуацію на сході і наявність зброї у багатьох мешканців, каже жінка, теж не зовсім спокійно і безпечно.





На правах реклами