Ми у Facebook
20.11.2015, 17:00

У Тучинській школі-інтернаті волонтери проводили майстер-класи для дітей

16 листопада у Тучинській спецшколі-інтернаті на Рівненщині відбулася традиційна чергова зустріч членів «Клубу успішних людей», які щомісяця організовують майстер-класи для вихованців цього закладу.



Такі заняття розвивають у дітей логічне мислення, творчу уяву та навички, а також виховують в них такі особисті якості, як наполегливість, старанність уважність та посидючість.

Переселенці зі Сходу України, які наразі проживають у Рівному, Ірина Кравцова та Дмитро Князьков також долучилися до друзів Тучинської школи-інтернату.

Члени «Клубу успішних людей» грали з школярами в розвиваючі комп’ютерні ігри, виготовляли листівки у техніці «квілінг», новорічні маски, святкові подарунки, рамки під фото.



Діти із задоволенням малювали на ватмані (проект «Своя мрія»), вчилися економічним законам під час гри «Гроші», розкладали і складали парашут, вчилися прийомам самооборони.

Дівчаткам найбільше сподобалася фотосесія з професійним фотографом. Цікавою була презентація «Мій успіх» про здоровий спосіб життя, сходження на вершини моржування та парашутний спорт.

Адміністрація закладу дякує щиро членам «Клубу успішних людей» за таку допомогу та іншим волонтерам, які долучаються до громадських ініціатив.

Наступна поїздка Клубу відбудеться 14 грудня цього року напередодні Дня Святого Миколая.


Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до цієї корисної справи!

Телефон для довідок 0503751320 (Світлана)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ