Ми у Facebook
22.11.2015, 17:30

Ранкова кава: весільні сукні InnaMorato – вибір без компромісів [Фото+Відео]

Настає день, коли кожна дівчина стає на новий етап життя. Вона каже слово «так» на пропозицію свого козаного і стає нареченою. Усвідомивши значення і важливість того дня, коли вона піде до вівтаря, кожна наречена бажає щоб цей день залишився в її житті найяскравішою і найпрекраснішою подією.
Сукня - ось найголовніший і ключовий момент незабутнього торжества для нареченої. Адже кожна дівчина цього дня мріє виглядати сліпуче, бездоганно... Але скільки ж треба ходити, шукати, запитувати, де можна знайти ту бажану сукню? І так, ми готові вам підказати, і навіть порекомендувати з 200% гарантією, один такий чарівний салон «InnaMorato», який знаходиться в самому центрі Рівного на Проспекті Миру, 15. Саме в цьому салоні втіляться всі ваші бажання і перетворять мрію в реальність.


ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


Салон «InnaMorato» приємно здивує вас не тільки своєю вишуканою вивіскою і дизайном інтер'єру, обслуговуванням та елегантними, стильними, бездоганними весільними сукнями, в яких у кожній деталі відчувається розкіш.



У новому випуску програми “Ранкова кава” ведуча Ольга Данилюк поспілкувалася з дизайнером, власницею салону та торгової марки «InnaMorato» - Інною Боруновою. В розмові пані Інна розповіла про процес створення весільних суконь та можливість втілення розкішної сукні саме для вас!

- Цікаво, як створювалася торгова марка «InnaMorato» і як виникла ідея саме такої назви?

Я дуже довгий час займалася моделюванням і дизайном весільних та вечірніх суконь, але завжди чогось не вистачало для цих кроків. Хотілось якось вирватися з замкнутого кола, і створити щось інше, нове, незабутнє.

Побувавши за кордоном, де пройшла різноманітні курси та тренінги, здобула знання, які я зараз використовую при створенні нових моделей весільних суконь класу люкс новітніми технологіями.
Сама назва торгової марки і салону у мене зародилась ще в Мілані, де я стала очевидцем освідчення в коханні. Саме тоді я почула це слово «InnaMorato», що озночає в перекладі - “закохана”.


- Коли відбулося відкриття салону?

Салон «InnaMorato» відкрився в день міста Рівне, 30 серпня і представив свою вишукану колецію для усіх рівнян. На відкритті салону було дуже багато гостей з усієї України, а відкриття презентував відомий грузинський актор Димитрій Алавідзе (славнозвісний «тато нареченої» в рекламі МТС).

- Розкажіть про сам процес створення суконь, про матеріали які ви використовуєте?

- Найважливіше, що всі сукні у нашому салоні виготовляються на нашому виробництві, індивідуально для кожної нареченої з високоякісних і дорогих тканин та оздоблення. Ручна робота невід'ємна частина при створенні весільних суконь. Кожен етап ретельно планується, узгоджуються примірки, і що найголовніше — все максимально контролюється, починаючи від матеріалів, які ми закуповуємо в різних країнах, в тому числі і в Європі, аж до аксесуарів.


ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ




- Скажіть будь-ласка, чи є певні особливості у створенні весільних суконь і який середній термін їх виготовлення за індивідуальним замовленням?

- Набуті мною знання, якими я користуюсь при створенні весільних суконь, залишаються секретом і запорукою мого успіху. Висококваліфікований персонал люб'язно може дати рекомендації нареченим щодо їх фігур та підібрати ту модель сукні яка найбільше їм пасує. Середній термін виготовлення суконь за індивідуальним замовленням залежить від складності моделі і становить від 10 днів і до 3 місяців.

- Крім весільних суконь, які послуги та асортимент ви пропонуєте клієнтам?

- Основна наша лінія виробництва — весільні сукні, а ще ми пропонуємо всі потрібні аксесуари як для нареченої (фати, болеро, рукавички, різного виду біжутерія, підв'язки), так само і для оформлення весільної церемонії (шампанське та бокали оформленні під стиль весілля, запрошення,подушечки під кільця, свічки, церковні набори, бутон'єрки та квіти гостям). В певній кількості ми так само створюємо вечірні сукні, сукні для дружок, та дитячі сукні.



- Що плануєте в найближчий час? Можливо плануєте нову колекцію?

- На підході нова колекція весільних суконь, котрі не залишать байдужими не одну наречену і не тільки їх. Вони шиются за новітніми технологіями,що забезпечує ідеальну посадку корсетів та суконь на фігурі. Родзинкою суконь стане їх неординарність, колір та фасони,які значно відходять від стандартів весільніх суконь.
Я хочу побажати і сподіваюсь на те, що кожна дівчина в цей особливий день у своєму житті, буде одягнена в нашу сукнюі буде щасливою як ніколи! Адже ми всі Ваші мрії можемо втілити в реальність! Ласкаво просимо, будемо раді Вас бачити!


ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ




Проспект Миру, 15
0970560860

www.inna-morato.com
vk.com/id203530225
wedding@inna-morato.com





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ