Ми у Facebook
08.12.2015, 16:00

Пасажир напав з ножем на таксиста, бо той не довіз до місця призначення

Таксист віз 37-річного азербайджанця зі Львова до Рівного.
Однак близько 22 години біля села Птича Дубенського району не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Пасажир, зрозумівши, що у Рівне його вже не доставлять, викликав інше таксі та вимагав повернути за поїздку всі гроші. Оскільки таксист відмовив, бо і так доведеться витратитись на ремонт автівки, іноземець вдарив ножем такситу в руку. При цьому ще й зірвав з шиї золотий ланцюжок. Після цього сів у таксі, яке вже під'їхало, та вирушив у Рівне.Це сталося ще 30 листопада.

У Рівному влаштували сміттєву "люстрацію" місцевому профспілковому лідеру

Як з'ясували поліцейські, азербайджанець деякий час проживав в одному із сіл Рівненського району, вже був засуджений за схожий злочин і перебуває в Україні незаконно. Тому переховується від правоохоронців. Його розшукали та затримали у Тернопільській області. За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України.

Вилучили бурштину на 5 мільйонів гривень [+Фото]

Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Тепер за скоєне, згідно із санкцією статті, зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили з відділу комунікації головного управління Нацполіції в Рівненській області.
 





На правах реклами