Ми у Facebook
15.12.2015, 19:30

Як створити магічний колаж бажань на 2016 рік

Рівнянок запрошують на дивовижний майстер-клас.
Дуже часто люди, які задаються питанням «Як реалізувати свої бажання?», натрапляють на такий сильний та водночас простий інструмент, як колаж бажань.

Колаж бажань – це дивовижна техніка, що з’явилась на початку минулого століття. Спочатку ця техніка призначалася для досить вузького кола людей, які використовували її виключно в магічних цілях.

Проте скоро техніка розповсюдилась більш широко, і в психології з’явився напрям – колаж душі, який тепер використовують багато психологів.

Створення колажу – це певний намір, це особливий стан, який дозволяє не лише створити колаж, але й в першу чергу зрозуміти для себе, чого ви хочете насправді.

Тому що для психологічного колажу найважливіше зрозуміти, чого ви дійсно хочете. В іншому випадку бажання не реалізуються.

Тому важливо робити колаж не від голови, а від серця. А для того, щоб зробити колаж від серця, вам треба на нього настроїтись, а самостійно зробити це складно. Колажі в багатьох не працюють, і причина не в істинності бажань. Тому при створені колажу ви повинні бути в резонансі з вашими бажаннями і з тим, що ви вклеюєте.

Щоб зробити колаж ваших бажань на 2016 рік, визначити, що для вас на даний момент важливо й істинно, а найголовніше, де брати ресурси, аби цього досягнути, Міжнародний центр розвитку "Couple' S'ecrets" запрошує вас на майстер-клас «Магічний колаж душі».

Дата поведення: 26 грудня 2015 року 17:00.
Місце проведення: галерея “Євро-Арт” (м. Рівне, проспект Миру, 4).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ