Ми у Facebook
16.12.2015, 21:30

Модний манікюр для зустрічі 2016 року

Яскравий манікюр - один з головних елементів святкового образу кожної жінки. То який варіант обрати для новорічних святкувань?
Уже зовсім скоро ви потрапите у вир новорічних клопотів, а тому саме час записатися на новорічний манікюр. А який варіант обрати - дізнавайтеся разом з "ОГО".

Так, цьогоріч не втратить популярності манікюр з традиційними новорічними узорами. Різноманітні ялинки, засніжені нігті, новорічні гірлянди на ніігтях - основні характеристики такого манікюру.



Природність. Тенденція щодо збереження натуральності та природніх кольорів буде актуальною навіть на зимові свята. Акуратна форма, світлі та теплі кольори - стануть головною окрасою ваших нігтів.



Блиск. У Новий рік завжди хочеться яскравості, відчуття свята та блиску. Саме блиск і буде актуальним на ваших нігтях під час новорічних святкувань.



Геометричні узори - новинка серед модниць. Такий манікюр підійде для тих, хто надає перевагу яскравим барвам та сміливим образам.



Модний червоний знову буде на піку популярності. Акуратні нігті і яскравий червоний, винний або бордовий кольори якнайкраще підійдуть для класичного образу.



Мережива - ще одна новинка у манікюрних тенденціях. Теплі кольори, вишукані мереживні узори - головні переваги такого манікюру.



Омбре - чудовий варінт для новорічних образів. Гарне поєднання кольорів + заокруглені нігті будуть гармоніювати з ніжними образами.



Гарних свят!

Статті до теми:

Що одягнути на Новий рік 2016: поради рівнянкам

Топ-5 варіантів модних зачісок на Новий рік 2016

Як нестандартно зустріти Новий рік

Новий рік на Гавайях разом із Skybar Manhattan





На правах реклами