Ми у Facebook
27.12.2015, 18:42

Туроператор року у Рівному - "АРГО-клуб"

Подорожуйте разом з “АРГО-клуб”!
Подорожувати – означає жити. Адже насправді життя формують не ті дні, які ми проживаємо, а ті, які наповнені бурхливими емоціями та позитивними враженнями. Завдяки туроператору “АРГО-клуб” ваше життя беззаперечно стане яскравішим і дні, які запам'яталися, примножаться у кілька разів!

Упродовж року завдяки “АРГО-клуб” чимало рівнян подорожували Україною та світом. Були й ті, хто наважився на екстремальні тури, які тепер пропонує туроператор. Переважна більшість обирають вже традиційні напрямки – Туреччина, Єгипет, трохи менше – європейські країни, а найголовніше, що у “АРГО-клуб” вам підберуть тур саме для вас. Чимало проблем люди мали через те, що не могли звикнути до того, що постійних змін курсу долара.


ФОТО - Неймовірні подорожі з АРГО-клуб


– Люди звикли до “стрибків” курсу долара і адаптувалися до цього. Крім того, ми пропонуємо вигідні пропозиції, завдяки яким кожен може обрати той варіант відпочинку, що підходить саме йому, – розповідає директор “АРГО-клуб” Любов АЛЬОШКО.



В силу тих бурхливих подій, які впродовж року відбувалися у Франції, Єгипті, дехто переносив свою відпустку. А для тих, хто не наважувався відпочити у цих країнах, — підбирали альтернативні варіанти відпочинку.

Цього року “АРГО-клуб” організував чимало й екстрім-турів, які запам'яталися приємними емоціями. Такі події роблять барвистим наше життя, це ще одна можливість людині випробувати себе. І якщо ти стоїш на вершині, то відчуваєш себе володарем світу!

– Цього літа ми відправили дві групи на сплави. Більше не вдалося, адже річки дуже зміліли. Проте було чимало подорожей по горах та гірських хребтах, – розповідає Любов Альошко.

Взимку “АРГО-клуб” запрошує всіх відвідати гірськолижні тури Карпатами та Закарпаттям. Це можливість насолодитися фантастичними краєвидами, покататися на лижах та сноубордах, а також відволіктися від звичного ритму життя.

А вже у новому році туроператор потішить усіх, хто любить подорожувати, турами до Грузії, Чорногорії, готує рафтинг у Хорватії, експедицію у Марокко та велотур по Норвегії.
Крім того, в “АРГО-клуб”, як і раніше, надають клієнтам повну візову підтримку, а також зацікавлені, щоб кожен, хто вже раз подорожував з цим туроператором, повертався і планував свій відпочинок тільки разом з ними!

[b]Слідкуйте за подіями, які організовує “АРГО-клуб”, долучайтеся до групи ВКонтакті

м. Рівне, вул. Соборна, 1, оф. 316
Моб. телефон: (096)55-78-444
(066)65-78-444
Дом. телефон: (0362)23-43-19
Skype: argo-club
Веб-сайт:
http://argo-club.com.ua





На правах реклами