Ми у Facebook
16.01.2016, 18:00

На Рівненщині хотіли вкрасти у монастирі ... скутер (+ ФОТО)

Про те, що невідомі пошкодили вхідні двері та розбили скло у гаражі на території Свято-Покровського чоловічого монастиря у селі Хотин Березнівського району, до поліції повідомив настоятель.
Зловмисник виявився неповнолітній місцевий житель. Юнак минулого року закінчив школу і наразі постійного заняття не мав.

Нагадаємо, що раніше у Березному обікрали церкву

Хлопець правоохоронцям в усьому зізнався та розповів, що того вечора він на території монастиря розбив віконне скло у гаражі, проник усередину та хотів викрасти скутер марки «Porsche super sport». Однак, намагаючись його завести, виявив, що бак порожній. Довго не роздумуючи, 17-річний хлопець вирішив злити пальне із «УАЗу», який стояв поряд. Утім, свій злочинний намір не довів до кінця, бо, почувши сторонні звуки, злякався та втік.

За крадіжку з кладовища чоловіка посадили на три роки



Що підштовхнуло парубка переступити Закон, пояснити не може, адже сам він із благополучної сім’ї.




У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що у свої 17 хлопець вже притягувався до відповідальності за крадіжку грошей. Утім, тоді відбувся лише умовним терміном. Яке понесе покарання за скоєне цього разу – вирішить Феміда.Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.





За матеріалами відділу комунікації
ГУНП в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ