Ми у Facebook
24.01.2016, 14:15

Міністр оборони Степан Полторак - про сьому хвилю мобілізації

Степан Полторак (фото 112.ua)

Міністр оборони України Степан Полторак заявляє, що зрозумілості в питанні можливого оголошення сьомої хвилі мобілізації поки що немає.
"Чи буде 7-ма хвиля мобілізації - це багато від чого залежить. Ми зараз дивимося, чи є необхідність, Генштаб робить розрахунки. Я сподіваюся на збільшення кількості охочих служити у ЗСУ на контракті. Багато чинників впливають на це, але питання сьогодні не стоїть", - сказав він журналістам в Києві в четвер.

У Рівному запровадять облік військовозобов'язаних та призовників

Відповідаючи на запитання про те, чому почастішали випадки відвідування співробітниками військкоматів військовозобов'язаних громадян вдома, С.Полторак сказав: "Вони завжди так ходили, навіть коли був мир в Україні, просто тоді на них ніхто не звертав уваги".

В гостях у батьків Героя України Ігоря Гордійчука

"У нас є порядок прийняття на військовий облік, і ми повинні наводити лад у цьому обліку. Це щоденна робота працівників військкоматів. Цього боятися не потрібно. За часів Януковича, коли Міністерством оборони керували громадяни Російської Федерації, цей облік був знищений. Зараз нам його потрібно відновити", - заявив міністр.

Джерело http://ua.interfax.com.ua/






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ