Ми у Facebook
26.01.2016, 21:00

Що подарувати чоловіку на День Валентина

Уже незабаром улюблене свято багатьох закоханих - День Валентина, а тому саме час подбати і про вибір подарунка. Пропонуємо кілька оригінальних ідей.
Вибір подарунка для на День Валентина - справа відповідальна, адже саме цим презентом ви не лише дотримуєтесь традицій, а й показуєте свою любов, щирість та повагу.

Сьогодні варіантів подарунка можна знайти безліч. Це можуть бути традиційні чашки, подушки з фото, фоторамки, солодощі у вигляді сердець, парфуми, електробритви тощо. А для тих, хто хоче подарувати щось більш оригінальне, пропонуємо кілька цікавих ідей.

Так, найкращим подарунком коханому стане сертифікат у сауну, боулінг, більярд чи басейн. У цьому випадку не обов'язково, аби чоловік відвідував заклади сам, можете скласти йому компанію.

Якщо ваш коханий полюбляє більш домашню обстановку, організуйте для нього романтичну вечерю при свічках і не менш романтичне продовження.



Не менші цікаво можна провести святковий вечір і у закладах Рівного, тим паче, що багато з них готують святкову програму для закоханих. Саме такий варіант уже підготував Skybar Manhattan. ДЕТАЛІ



Для любителів екстріму підійде відпочинок у пейнтбольному клубі, для рибалок - риболовні снасті, для спортсменів - сертифікат у тренажерний зал.

Екстремальні розваги в Рівному: огляд

Якщо ваш чоловік любить фотографуватися, організуйте спільну романтичну фотосесію.



Ну а найкращим подарунком стане час, проведений разом та ваші щирі слова!





На правах реклами