Ми у Facebook
03.02.2016, 12:20

"У новинах про це не скажуть", - рівненський боєць про нинішню ситуацію у зоні АТО

Тарас Обоїста

Рівненський лікарняний клоун Тарас Обоїста, який нині перебуває у зоні АТО, розповів правду про фронтові реалії.
Тарас Обоїста на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написав, що вже третій день готується написати прохання про допомогу і не виходить.

"Це не треба в армії... На х... лізеш? Діждись два місяці, а там дембель. Після нас нові прийдуть, вони нехай і дістають, а нам відповідальність і головняк не потрібен...

Замість того, щоб укріплювати лінію вогню та покращувати боєздатність, вчимося вибивати додаткові літри бензину на генератор, шукати дрова, матеріали та гордо носити "піксельку"- таємну зброю масового враження.

Високою зарплатою і пільгами "заманюють" на військову службу за контрактом

А в цей час на "нулі" б'ють по наших пацанах із заборонених мінських Арудій, але вам в новинах про це не скажуть, і не почуєте ви, як вдалині за 10-15 км зі сторони сєпарів летять "гради" і 120-ки, і летять ВЖЕ, а ВЖЕ означає ЗАРАЗ - б....! І не помітите ви, що у сєпарів пройшла ротація і вони підвезли "свіже м'ясо". І підвезли ВЖЕ!!! Але навіщо це вам? Це далеко, а отже непомітно.

Зате ви будете помічати, що солдатам підняли зарплату (за шанс зіграти в рулетку на виграш цинкових "костюмів"). Ви будете помічати, що ДЄМБЄЛЬ в опасності та кричати, що вам пофіг, що ви долг родінЄ Атдали, і хай вас 2 березня додому відпустять... Ви будете кричати та думати лише про свою шкуру та свою кишеню... Бо хай дурні напрягаються, а вам і так добре.

Міністр оборони Степан Полторак - про сьому хвилю мобілізації

В армії я зустрів різних людей: "рожевих" патріотов, які героїчно пішли до ЗСУ, одягнувши "рожеві окуляри", принісши при цьому нульовий результат, дебілів_аватарів_совків можна навіть не згадувати (це хвороба всього суспільства, а не лише ЗСУ). Але тут я зустрів багато звичайних, безпафосних бійців, які просто роблять свою роботу... Країна тримається на людях, котрі, знають, який результат їм потрібний, але як же їх мало".

Тарас Обоїста
Тарас Обоїста







На правах реклами