Ми у Facebook
16.02.2016, 17:40

Рівненщина: за те, що побив гостя - чотири роки в'язниці

55-річного уродженця Автономної Республіки Крим прихистив у себе ровесник із Радивилова.
Однак під час чергової пиятики, господар будинку спричинив гостю тяжкі тілесні ушкодження. За вироком суду радивилівчанин проведе у в’язниці чотири роки.

Кримчанин тривалий час проживав і працював на будівництві у Києві, де у 2014 році й познайомився із 55-річним жителем Радивилова. Коли робота закінчилася, мешканець Рівненщини запропонував новому товаришу пожити у нього, адже той власного помешкання у столиці не мав.

Рівненщина: порізав односельця, бо не хотів віддавати борг за горілку

Сумісне проживання минало за чаркою. Чоловіки ніде не працювали, тому вільний час проводили здебільшого разом із оковитою. Під час чергового застілля гість «перебрав» норму і, коли падав, розбив хлібницю та дві тарілки. Господар почав приводити товариша до свідомості, але той відповів лайкою. Це і розлютило радивилівчанина, який почав бити гостя руками і ногами, виволік його на подвір’я, де, додавши стусанів, залишив. У цей час додому прийшла мати, яка і повідомила про непритомного чоловіка до поліції та викликала швидку медичну допомогу.

На Рівненщині вбили молодого чоловіка

Лікарі діагностували у потерпілого закриту травму живота та грудей, перелом ребер та розрив печінки, що призвело до внутрішньочеревної кровотечі. Після завершення лікування, судово-медична експертиза встановила, що вказані тілесні ушкодження відносяться до тяжких.

На судовому засіданні підозрюваний щиро розкаявся у скоєному, однак уникнути покарання йому не вдалося. Чотири роки позбавлення волі — такий вердикт винесли представники Феміди.

За матеріалами відділу комунікації
ГУНП в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ