Ми у Facebook
25.02.2016, 10:00

Сарненська поліція на повідомлення про нелегальний видобуток бурштину їде по дві години

У цьому її звинуватили під час сесії Сарненської райради.
На неякісну роботу поліцейських поскаржився керівник Сарненської місцевої прокуратури Вадим Топольський. Як приклад навів останній рейд СБУ на бурштинові родовища смт Клесів минулого тижня, коли нелегальні старателі перекинули СБУшникам автомобіль та розбили вікна в іншому авто силовиків. За його словами, на повідомлення про цей напад бурштинокопачів Сарненська міліція приїхала через годину. Також, поскаржився Топольский, змін у боротьбі з нелегальним бурштиновим бізнесом не буде, бо у Сарненській поліції досі не поміняли дільничних, в тому числі і у Клесові. І через це боротьба з бурштинокопчами нагадує боротьбу з вітряними мельницями.

У бурштиновому протистоянні "держава - нелегальні старателі" у Рівному перемогли останні

На те, що сарненські поліцейські по 2-2,5 години їдуть на виклики на нелегальні копанки бурштинокопачів скаржилися і депутати Сарненської райради, міський голова Сарн.

Розлючені селянки обіцяють перекрити міжнародну трасу на Рівненщині

Присутній на сесії представник міліції пояснив таку тривалість виїздів тим, що на Сарненщині не вистачає поліцейських, і що поки оперативна група виїжджає на виклик в один кінець району, вона не встигає швидко відреагувати на злочин в іншому кінці.






На правах реклами