Ми у Facebook
08.03.2016, 10:30

Успішні жінки Рівненщини. Соломія Бобровська - красуня-зам Саакашвілі

Рівнянка Соломія БОБРОВСЬКА пройшла стажування в канадському парламенті й отримала диплом за особливі досягнення від прем'єр-міністра Канади. А з листопада 2015 року Соломія – заступник губернатора Одеської області Михаїла Саакашвілі з гуманітарних питань.
Соломія Бобровська була дуже активною ще зі школи. У Рівненській гуманітарній гімназії, яку закінчила новий зам, про досягнення своєї випускниці знають. "Вона була дуже активною дівчинкою", – розповіли ukr.segodnya.ua в навчальному закладі.

Після школи Соломія вступила у Львівський національний університет імені Івана Франка, де закінчила філософський факультет, і тепер заочно навчається в аспірантурі. У списку аспірантів філософського факультету ми знайшли не тільки ім'я Бобровської, але й тему її кандидатської дисертації: "Свобода як джерело соціально-правової легітимації громадянського суспільства".

У 2011 році видання міста Рівне писали, що, будучи студенткою, Соломія Бобровська пройшла двомісячне стажування у канадському парламенті, після чого отримала диплом за особливі досягнення з рук 22-го прем'єр-міністра Канади Стефана Гарпера. Сама ж стажистка тоді заявила: "Мені було важко розлучатися з Канадою. Тим більше знаючи, що поверталися ми в іншу країну, зі зміненою Конституцією, країну, де втомилися жити ілюзіями і реформами. Але час знову приступати до роботи – засукати рукави й наполегливо полоти бур'яни".

В інтерв'ю журналістам Бобровська розповідала, що до початку Майдану в Києві була регіональним координатором руху "Чесно" й активістом молодіжної організації "Фундація регіональних ініціатив". Потім була активісткою ініціативи "євромайдан SOS", яка надає правову допомогу побитим, заарештованим і затриманим учасникам Євромайдану, і координатором неформального об'єднання "Допомога прикордонникам".
У 2014 році дівчина входила в команду віце-прем'єра України з гуманітарних питань як радник. Тоді політологи стверджували, мовляв, зайняти настільки високу посаду молодий особі допомогли партійні зв'язки її батька – професора Рівненського державного гуманітарного університету, а також депутата місцевої ради VI скликання від фракції ВО "Свобода" Анатолія Бобровського.

Сама ж Соломія відносно заяв подібного роду говорила: "Мій батько за мене кар'єру не будував і привчив мене до того, що використовувати свої зв'язки для подібного – неправильно".

“Будьте амбітними і не забувайте про те, що влада має бути сервісною, і ви повинні диктувати правила чиновникам та задавати тон, а не вони вам. Беріть на себе ініціативу, створюйте нові проекти, а відтак і рідне місто, в якому хочеться жити”, – закликає усіх успішна рівнянка Соломія Бобровська.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ