Ми у Facebook
08.03.2016, 18:00

Успішні жінки Рівненщини: Вікторія Дембіцька

Творча, порядна, відповідальна, цілеспрямована і знана, як “хрещена мама” багатьох відомих у Рівному та і по всьому світі моделей, Вікторія ДЕМБІЦЬКА вже 20 років шукає нові обличчя та по-материнськи допомагає будувати кар'єру тим дівчатам, які насправді цього прагнуть.
У 2016 році минає вже 20 років, як модельне агентство “Panna” перетворює звичайних дівчат на професійних моделей міжнародного рівня. І модельному агентству під керівництвом Вікторії Дембіцької це справді вдається!

Адже моделі агентства беруть участь у модельних заходах у різних країнах та містах світу – Парижі, Лондоні, Токіо, Шанхаї, у Кореї, Китаї, Лівані. Добре знані рівненські красуні і в рідній Україні.
За два десятиліття невтомної праці й переконливих успіхів головним результатом роботи агентства стали сотні моделей світового рівня, які не просто побачили світ, а стали успішними й самодостатніми. Серед вихованок “Panna” – моделі міжнародного рівня Катерина Лактіонова, Лілія Боць, Соломія Згода, Анна Тарасюк, Дарина Сачук, Марія Хаврук та ще більше сотні відомих прізвищ.

Тільки за останній рік успіхи модельного агентства “Panna” просто вражають. Модель Катерина Лактіонова стала володаркою титулу "Міс Західна Україна 2015", Юлія Данилюк представляла українського дизайнера на Німецькому Fashion Week та ввійшла у фінал національного конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2015", учасниця конкурсу "Lady Universal 2016" Марина Пацкова прикрасила відомий польський журнал "Panna Mloda" та взяла участь у польському Fashion Week.

Дарина Юшчишина та Соломія Згода брали участь в Українському тижні моди. Соломія Згода знялась у відеокліпі української зірки, відомого режисера Алана Бадоєва, та підкоряла японські подіуми, а також відкрила та брала участь у Fashion Week у Нью-Йорку, куди було відібрано лише 8 українок. Також моделі “Panna” брали участь у китайських тижнях моди та знімались у відомих глянцях Піднебесної.
Маленькі вихованки “Panna” теж прославились: Дарина Ковальчук на міжнародному конкурсі моделей у Греції виборола Гран-прі та стала найкращою дитячою моделлю, а Вікторія Шевчук стала “Little Miss World 2015” – Mini Princess of Continents 2015” та прикрасила обкладинку журналу "Твій стиль". Також маленькі моделі “Panna” виступили на міжнародному фестивалі мистецтв "Соняшник", де здобули першість у номінації “театр моди” та друге місце у третьому щорічному Міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі "Створюй своє майбутнє зараз!".

Нині модельне агентство “Panna” дарує шанс усім рівнянкам, які мріють про подіум, стати учасницями Українського тижня моди. Унікальний кастинг у Рівному відбудеться вперше і триватиме лише один день. Рівнянок запрошують на кастинг для участі у показах дизайнерів Андре Тана, Лілії Пустовіт, Літковської, Олени Буреніної та багатьох інших. Їм обіцяють міжнародні контракти й можливість роботи з кращими міжнародними агентствами у Парижі, Нью-Йорку, Лондоні та інших містах і країнах.

Своїм 20-річним досвідом агентство моделей “Panna” доводить, що завдяки наполегливій праці, команді професіоналів та вірі у власні сили досягнення модельних висот перетворюється з мрії на реальність. А вихованки Вікторії Дембіцької руйнують усі стереотипи про професію моделі й доводять, що модель – це не просто краса і вміння подати себе, а і цілеспрямованість у діях та бажаннях. І саме у “Panna” дівчат навчають бути такими!






На правах реклами