Ми у Facebook
21.03.2016, 10:45

Рівненський інститут Київського університету права: Юридична еліта плекається тут

Знайомтеся: державний навчальний заклад Рівненський інститут Київського університету права Національної академії наук України (Рівненський інститут КУП НАНУ).
Про престиж юридичного фаху свідчить передусім наявність високої конкуренції у цьому сегменті ринку праці. Важливо, щоб до кола юристів потрапили люди, зацікавлені в пошуку істини, у власній професійній самореалізації. Саме таких фахівців у сфері права готує Рівненський інститут Київського університету права Національної академії наук України, державний навчальний заклад, який здійснює підготовку за спеціальністю «Правознавство».

Пріоритетами закладу є:
- інтеграція вищої юридичної освіти і фундаментальних теоретичних досліджень у галузі права;
- забезпечення освітньої діяльності відповідно до стандартів вітчизняної та європейської юриспруденції.



В університеті реалізуються євроінтеграційні ініціативи, втілюються міжнародні проекти, проводяться численні майстер-класи відомих у європейському світі представників юридичної еліти. Достатньо сказати, що новими партнерами університету стали: Центрально-Європейський університет м. Скаліца (Словаччина); Батумська державна морська академія (Грузія); Гіресунський університет (Туреччина); Університет Короля Хуана Карлоса (Іспанія); Мішкольцький університет (Угорщина); Державна вища Східноєвропейська школа в Перемишлі (Польща) тощо.

Зусиллями ректора, заслуженого юриста України Юрія Ладиславовича Бошицького Європа відкрила Україну інтелектуальну, правову, готову до толерантного високопрофесійного діалогу. На сьогодні укладено більш як 90 меморандумів про співпрацю. Успішно реалізується спільна КУП НАН України і Варненського вільного університету ім. Чорноризця Храбра болгарсько-українська магістерська програма з міжнародного права.

Студенти беруть участь у роботі координаційної ради молодих юристів. Реалізації набутого досвіду значною мірою сприяє «Юридична клініка», яка існує у РІ КУП НАНУ багато років поспіль. Уже традицією стало проведення на базі інституту всеукраїнських науково-практичних конференцій, зокрема, конференції «Актуальні проблеми правотворення у сучасній Україні» та «Сучасні проблеми гуманітаристики: світоглядні пошуки, комунікативні та педагогічні стратегії», а також різних наукових форумів за межами України, зокрема у Словаччині та Угорщині.

Нині Рівненський інститут Київського університету права Національної академії наук України – це потужний профільний юридичний заклад з належною матеріально-технічною базою та високоінтелектуальними ресурсами. Інститут успішно формує нині юридичну еліту України, за якою – майбутнє.



17 квітня о 12 годині у РІ КУП НАНУ відбудеться День відкритих дверей

Для вступу в інститут абітурієнти мають подати до приймальної комісії сертифікати ЗНО:
- з української мови та літератури (обов’язковий),
- історії України (обов’язковий)
- та на вибір: математики, іноземної мови або географії.

Адреса інституту: 33028, м. Рівне, площа Короленка, 5.

web: rivne.kul.kiev.ua

Довідки за телефонами: (0362) 62-05-89, 26-46-01, 62-04-48.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У Рівненському інституті КУП НАНУ відбулася церемонія відкриття студентської каплички на честь святителя Петра Могили
У Рівненському інституті КУП НАНУ обговорили реформування усіх механізмів держави






На правах реклами