Ми у Facebook
01.04.2016, 20:45

Трагедія на Рівненщині - жінка померла під час пологів, а її племінниця випала з вікна

Ілюстративне фото

У м.Дубно під час пологів померла породілля, а її 6-річна племінниця в цей час випала з четвертого поверху
31 березня в Дубенському пологовому будинку під час проведення кесарського розтину померла породілля. Про це повідомили її сестрі. Коли жінка побігла у пологовий, вдома залишила свою доньку, яка випала з четвертого поверху.

Про трагедію на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив завідувач відділення паліативної медицини Дубенського медичного коледжу Микола Кружайло.

- Сьогодні в Дубенський пологовий будинок прийшла біда. Під час проведення кесарського розтину померла породілля Д. Надія. Дитинка залишилася без мами. Співчуваю в цьому безмежному горі. Колись я працював у цьому закладі...для мене це дуже боляче. Ця біда вдарить і по іміджу закладу, і по авторитету лікарів. Ще рано говорити про причини....та смерть просто так не приходить. Десь щось не так.....хтось щось недогледів...недооцінив...., але батькам від цього не легше...осиротіли діти.....біда є біда...співчуваю....

Як кажуть в народі: одна біда не ходить.... сестра померлої, дізнавшись про трагедію, побігла в пологовий, залишивши дома свою малолітню дитину 5 років, яка, звісно, почала нудьгувати за мамою....вийшла на балкон 4 поверху і політ в......реанімацію....доля....Господи...збережи невинну душу


ВІДЕО: на Рівненщині за бурштин поранили сімох правоохоронців (+ ПОДРОБИЦІ)

Дівчинку від смерті врятували мотузки, на яких сушилась білизна. І дитина впала на землю, яку нещодавно скопали під садіння городини та квітів. Наразі вона в реанімації. Стан її важкий.





На правах реклами