Ми у Facebook
08.04.2016, 21:00

Топ-5 українських сайтів, які зроблять вас розумнішими

Якщо ви прагнете до самовдосконалення та розвитку - тоді такі сайти саме для вас.
Останніх кілька років Інтернет-освіта стає альтернативою реальному навчанню для багатьох людей різного віку і статі. Основними перевагами такого навчання є вільний графік, економія часу та коштів, хороша якість знань тощо. В результаті виникнення такого попиту в освітній сфері українці створили сайти, які дозволяють саморозвиватися, вчитися, дізнаватися багато нового без значних затрат часу та коштів. Кілька таких сайтів ми пропонуємо для вас:

1. Prometheus. Сайт, на яокму ви знайдете перелік безкоштовних онлайн-курсів від провідниих українських університетів. Це можуть бути курси по бізнесу, громадянській освіті, історії та економіці.

2. Inspired. Тут відібрані кращі матеріали для власного розвитку, що тосуються науки, архітектури, мистецтва, книг, подорожей тощо.

3. Територія Твого Розвитку. Тут вам пропонують масу цікавих і практичних матеріалів, які будуть корисні всім, хто хоче поліпшити свої навички і стати більш продуктивним. На сайті також є якісні переклади і авторські колонки.

4. Відкритий Університет Майдану. Сайт дає можливість пройти дистанційні курси, заглянути в "бібліотеку свідомого гомадянина" і прочитати корисні статті, які показують, як покращити наше майбутнє.

5. Платформа. Тут на вас чекає перелік вакансій у кращих компаніях, конспектів з мегацікавих заходів, списком подій на які соромно не потрапити і звісно з публікацій, які надихають змінювати, себе, оточуючих і країну.

Статті до теми:

ТОП-20 популярних сайтів січня в Україні

Розвиваючі сайти для дітей українською мовою

На яких сайтах українці вбивають робочий час?





На правах реклами