Ми у Facebook
11.04.2016, 22:00

Які домашні тапочки модні у цьому році

Пропонуємо 5 найпопулярніших варіантів.
Бути найгарнішими жінкам хочеться завжди - чи то робота, чи домашня обстановка. Тому в цій справі навіть вибір домашніх тапочків має значення.

Так, на піку популярності серед модниць опинилися жіночні і дещо сексуальні тапочки на підборах з тигровим забарвленням та смішним пушком на носку. Такий варіант найраще підходить для вечірнього образу жінки у поєднанні з вишуканим атласним халатиком і романтичним настроєм.



Багатьом припали до душі і європейські тапочки-валянки. Така модель досить зручна і виглядає справді по-домашньму. У поєднанні з теплим махровим халатом такий варіант - ідеальний.



Не втрачають своєї актуальності і тапочки-звірята. Вибір саме такої моделі сьогодні просто вражає - собачки, ведмеді, котики знову прикрашають домашні образи модниць.



Не менш модними вважаються цьогоріч і в'язані тапочки від рукодільниць. Такі моделі і виглядають досить оригінально, і зігрівають добре в холодну пору.



Плетені тапочки - одна із головних новинок серед модниць. Такі тапочки не лише відрізнятимуть вас від інших, а й поліпшать кровообіг стоп завдяки масажній поверхні.



Ну а найбільш неприйнятний варіант домашніх тапочок - гумові. Такі згодяться лише для пляжного відпочинку і аж ніяк не для домашнього образу.

Статті до теми:

Трендом 2016 року стали «волохаті» нігті

ФОТО: Модні сумки від українських брендів

ВІДЕО: як підібрати зимове взуття за типом фігури





На правах реклами