Ми у Facebook
16.04.2016, 20:30

Любовний гороскоп на 17 квітня

На що натякають зірки закоханим, одруженим і поки що вільним знакам зодіаку?
ОВЕН. Постарайтесь зміцнити особисті стосунки, знайдіть час, щоб довше побути наодинці з коханою людиною або поки що симпатичною вам людиною.

ТЕЛЕЦЬ. Ви користуватиметесь неабияким успіхом в осіб протилежної статі, але не завжди лестощі чужі будуть щирими…

БЛИЗНЮКИ. Не тримайте близьких людей на короткому повідку, дайте їм більше волі. Якщо вони помиляються, самі швидко зрозуміють )

РАК. Якщо ви не впевнені у своїх почуттях, подумайте, де, що і як у вас не так. Але не давайте волю негативним емоціям та образливим словам.

ЛЕВ. Не будьте вперті, горді й примхливі. Чим ви зашкодите у першу чергу собі. Може, просто спокійно обговорити проблему з близькою людиною?

ДІВА. Навіть якщо сьогодні не до романтики, подумайте, як краще підготуватись до майбутнього побачення з коханою людиною

ТЕРЕЗИ. Ваш егоїзм і неуважність до близької людини може її образити.

СКОРПІОН. Не будьте надто радикальні у своєму бажанні змінити щось в особистому житті. Спробуйте вдосконалити те, що вже маєте…

СТРІЛЕЦЬ. Не надто сприятливий день для кохання. Дехто ризикує ще раз посваритися… Може, сьогодні краще побути на самоті?

КОЗЕРІГ. Саме час виходити в люди - на пошуки єдиного і неповторного кохання.

ВОДОЛІЙ. Час зізнатися у своїх почуттях людині, яка небайдужа вам. Але постарайтесь не втратити голову й не надто форсуйте події…

РИБИ. Можливо, сьогодні вам так і не вдасться нормально поспілкуватися з коханою людиною. Постарайтеся спочатку розібратися в своїх думках та почуттях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 16 квітня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами