Ми у Facebook
20.04.2016, 13:20

Рівненчанки здобули «рекордне» золото на Чемпіонаті України в важкої атлетики

Відразу дві представниці Рівненської області здобули медалі найвищої проби на всеукраїнських змаганнях з важкої атлетики серед кадетів. А одній з спортсменок - Марії Тимощук – при цьому вдалося, одночасно, поставити три рекорди України.
У Славутичі нещодавно пройшов Чемпіонат України з важкої атлетики серед кадетів до 17 років. Він відбувався 13-16 квітня і став успішним для вихованок ОКДЮСШ «Авангард» Рівненської обласної організації ФСТ «Україна», майстрів спорту України, Марії Тимощук та Аліни Кірічук.

Як розповів Павло Лавор, майстер спорту і заступник голови РООФСТ «Україна», для Марії Тимощук ця перемога стала подвійною чи, навіть, трикратною. Адже вона була найкращою з рекордами України в окремих вправах - ривок 90 кг, поштовх – 107 кг і відповідно у сумі – 197 кг. Тобто за одні змагання – відразу три рекорди.

Щодо Аліни Кірічук, то вона здобула золоту медаль у ваговій категорії до 69 кг.

Відзначимо,що тренує чемпіонок тренер ОКДЮСШ «Авангард» РОО ФСТ «Україна» Мамчич Микола.

Зараз дівчата у складі збірної команди України готуються захищати честь держави на чемпіонаті Європи, котрий відбудеться у червні місяці у Грузії.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські легкоатлети відзначилися на Чемпіонаті України в Запоріжжі

Рівненські легкоатлети зібрали вражаючий врожай нагород у Луцьку

Крім того, як повідомив Павло Лавор, 17 квітня представниця Рівненської обласної організації ФСТ «Україна», майстер спорту України міжнародного класу Світлана Станко виборола друге місце на VІ Київському міжнародному півмарафоні. Участь у цих змаганнях, для Світлани є черговим етапом підготовки до цьогорічних ХХХІ Олімпійських Ігор у Бразилії.






На правах реклами