Ми у Facebook
28.04.2016, 12:00

Вік нових керівників районів Рівненщини - від 30 до 50

Фото thepolitics.info

Президент замінив майже чверть керівників районів Рівненщини. Нових голів призначено у Рівненську, Острозьку, Демидівську та Корецьку райдержадміністрації. Ще у два райони області - Березнівський та Млинівський - поки голів не призначено.
Найстарший з новопризначених - керівник Корецької райдержадміністрації Сергій Черній. Йому 50 років. Він має досвід роботи в органах влади. Адже був заступником голови Корецької райдержадміністрації. А після цього очолював управління соцзахисту громадян, потерпілих від аварії на ЧАЕС, департаменту праці та соцзахисту населення Рівненської облдержадміністрцаії. Сергій Черній торік брав участь у виборах до Корецької районної ради від Блоку Петра Порошенка, але не набрав достатню кількість голосів.

Нардеп з Рівного звинуватив Порошенка у цинізмі

Голові Демидівської райдержадміністрації Богдану Левшенюку - 42 роки. Він теж представник партії Президента. Має досвід керівництва підприємством. Адже був директором ливарно-механічного заводу "Ісполін" у Дубні. Також він працював в органах влади. Після заводу два роки був першим заступником голови райдержадміністрцаії.

Острозькою райдержадміністрацією призначено керувати 32-річного Богдана Туровича. Він член Блоку Петра Порошенка. Теж має досвід роботми в органах влади. Був заступником голови Острозької райдержадміністрації. Після того, як керівника району Віталія Ундіра забрали до Рівного на посаду керівника департаменту праці та соцзахисту Рівненської облдержадміністрації, виконував обов'язки голови облдержадміністрації.

І наймолодший з призначених голів у Рівненській райдержадміністрації. Володимиру Пилипчуку 30 років. З лютого 2014 і до минулого року він був головою Рівненської районної ради. Про нього розповідають, що належить до команди нардепа з Рівного Юрія Вознюка.

На Рівненщині буде новий голова облдержадміністрації (+ДОСЬЄ)

Зазначимо, що Петро Порошенко також звільнив голову Млинівської РДА Аллу Черній та Березнівської Миколу Мельника, які написали заяви на звільнення за власним бажанням через закон про державну службу, обравши депутатство замість крісла чиновника.

За інформацією "Рівне вечірнє".





На правах реклами