Ми у Facebook
17.05.2016, 19:00

У Рівному нагороджуватимуть талановитих учнів

19 травня о 15.00 год. в міському Палаці дітей та молоді відбудеться свято нагородження переможців олімпіад та конкурсу-захисту МАН, в якому візьмуть участь 374 учні, а також педагоги та батьки.
Міський голова В.Хомко, заступник міського голови Г.Кульчинська, начальник управління освіти В.Харковець вручать учням фотоальбоми, у яких вміщені світлини школярів, що вибороли найбільше перемог в інтелектуальних змаганнях – учнівських олімпіадах і конкурсі-захисті МАН.

Результативно попрацювали в цьому навчальному році освітяни міста, підготувавши 774 учні, які здобули 1267 перемог міського та 288 перемог обласного рівня.

Що рівненським випускникам потрібно знати про ЗНО

35 перемог всеукраїнського рівня на рахунку 31 школяра з Рівного. Вони отримають Подяку Рівненського міського виконавчого комітету.

Найбільше перемог вибороли вихованці ПМЛ «Елітар» - 10 (директор Желюк О.М.), 4 перемоги НВК № 12 (директор Лагодюк В.Ю.). По 3 перемоги у ЗОШ № 8 (директор Назарук Н.В.), ЗОШ № 28 (директор Віднічук І.С.), РГГ (директор Макарчук З.В.). По 2 перемоги найвищого рівня у ЗОШ № 27 (директор Харів Б.Я.), РГ «Гармонія» (директор Пучко Г.Т.), НВК «Колегіум» (директор Куделя П.І.), РУГ (директор Кухарчук Т.А.). Цьогоріч мають досягнення і вихованці НВК № 2, 19, СпШ № 15, ЗОШ № 23.

Випускник ПМЛ «Елітар» Сідлецький Станіслав посів два призових місця у всеукраїнському етапі конкурсу-захисту МАН, причому в різних секціях: І місце у секції «Аерофізика та космічні дослідження», ІІ місце у секції «Грошовий обіг і кредит».

Рівняни тепер можуть стежити за міським транспортом в Інтернеті

Одинадцятикласник НВК № 12 Берник Віталій теж виборов два ІІІ місця найвищого рівня: в олімпіаді з астрономії та у конкурсі-захисті МАН (секція «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження»).

По дві перемоги вибороли і випускниця РУГ Бутенко Олександра та десятикласниця ЗОШ № 8 Гапоченко Марія.

Бутенко Олександра вже другий рік поспіль перемагає у ІV етапі олімпіади з економіки. А ще вона у цьому році посіла ІІІ місце у конкурсі МАН у секції «Економічна теорія та історія економічної думки».

Гапоченко Марія упродовж цього навчального року самостійно вдосконалювала свої знання з іспанської мови. Як результат – два ІІ місця у олімпіаді з цього предмету та конкурсі МАН.





На правах реклами