Ми у Facebook
21.05.2016, 19:00

Модні аксесуари для чоловіків: Топ-8 чоловічих сумок

Чомусь традиційно вважається, що сумка - це елемент жіночого гардеробу, але, погодьтеся, практично кожному чоловікові просто необхідний цей аксесуар.
Звісно, чоловічих сумок може бути не стільки багато, і вони не такі яскраві як жіночі, але їх варіантів також достатньо, аби задовольнити вимоги найвибагливіших.

Портфель. Портфель - незамінний аксесуар ділового чоловіка. Має кілька різновидів (кейс, дипломат). Найдорожчі моделі виконуються з високоякісної шкіри, мають кодові замки. Існують варіанти як з ручкою, так і без неї. Портфель відноситься до найперших видів чоловічих сумок. Однак з того часу сильно видозмінився, з'явилися сотні самих різних моделей.



Сумка-месенджер. Вам потрібна зручна і містка сумка, яку можна носити на одному плечі або перекинувши через нього? Тоді саме цей варіант сумки для вас. Виконується з різних матеріалів: від текстилю до шкіри.

Сумка-планшет.Призначений такий аксесуар для носіння мінімуму речей, зазвичай документів. Добре поєднується з вільним або діловим стилем.



Рюкзак. Подобаються рюкзаки? Значить, ви повні сил і енергії. Можливо, у вас велосипед або навіть мотоцикл. Адже рюкзак - це прекрасний спосіб звільнити руки. Чоловічі рюкзаки сьогодні представлені величезним асортиментом.

Барсетка. З барсеткою асоціюється невелика чоловіча сумочка в стилі «а-ля 90-ті». Більш сучасний різновид не має ручки і носиться, притискаючись до тіла. Чимось нагадує жіночий клатч. Розміри аксесуара дозволяють позбутися від відстовбурчених кишень. Барсетка - зручний варіант для зберігання сигарет, запальнички, ключів, портмоне, мобільного телефону і візитниці.



Сумка-чохол. Сумка чохол «обрізаної» версією месенджера і теж носиться на плечі. Вміщує мінімум речей і більше використовується в якості стильного аксесуара, ніж сумки. Дуже добре поєднується з вільним стилем одягу.



Спортивна сумка. Великі і місткі сумки відразу видадуть вид спорту свого господаря. Більшість з них призначені для носіння спортивної форми та взуття. Але є й моделі для перенесення м'ячів, ракеток та ін. Як правило, спортивна сумка має один широкий ремінь через плече і дві маленьких ручки.

Дорожня сумка. Дорожня сумка - супутник для тих, хто часто подорожує, або їздить у відрядження. Це може бути річ, як зі звичайного текстилю, так і шкіри. Великий асортимент дозволяє підібрати сумку, відповідно до своїх вимог.

За матеріалами: gently.com.ua.

Статті до теми:

Де у Рівному купити модний чоловічий одяг

Який одяг шкодить чоловічому здоров'ю

Будьте в тренді: чоловіки з "пузом" знову на піку популярності





На правах реклами