Ми у Facebook
10.06.2016, 13:00

Рівнянок запрошують до участі в конкурсі «Перлинка Рівного»

Якщо Ви знаєте чарівних і талановитих дівчаток віком від 5 до 15 років, порекомендуйте їм дізнатися деталі, поспілкуватися з організаторами і зареєструватися до участі у супермегапроекті торгової марки ARTmodels®, який цього року відбудеться уже вшосте.

Фестиваль краси і талантів «Перлинка Рівного» – проект торгової марки ARTmodels® спеціально для яскравих, милих, талановитих, харизматичних дівчаток віком від 5 до 15 років, що проводиться з метою розвитку дитини як гармонійної особистості, вдосконалення естетично-виховних традицій, формування позитивного сприйняття світу тощо.

url=http://media.ogo.ua/gallery/view/perlinka_rivnogo_2015_parad_peremojnits_minulih_rokiv]ФОТО - Перлинка Рівного-2015: парад переможниць минулих років[/url]

Підготовка до Проекту і, власне, Фінал – це цікаві знайомства, пізнавальні майстер-класи, професійні фотозйомки, змістовні репетиції, насичена розважальна та концертна програма, а також море позитиву, яскравих емоцій і подарунків!

ФОТО - "Перлинка Рівного 2015": перший конкурсний вихід

Все в кращих традиціях торгової марки ARTmodels® і навіть більше!!!
Фінал Шостого сезону Фестивалю відбудеться 26 червня 2016 року.

Цьогоріч Проект має тему: «Я – РІВНЯНКА! І цим пишаюся!!!». Усе – від кольорової гами логотипу Фестивалю і дрес-коду наших учасниць до творчих завдань і традиційного Соціального проекту – пронизане любов’ю до нашого міста та України!!!

ФОТО - Сімейний вихід учасниць з батьками

Набір учасниць Фестивалю триває до вівторка, 14 червня 2016 року.
Зареєтруватись можна за допомогою електронної Google форми та за телефоном 067 360 51 22.

Слідкуйте за новинами у нашій групі http://vk.com/artmodelsperlynkarivnogo










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ