Ми у Facebook
16.06.2016, 15:40

"Через депутата можемо загинути", - мешканці багатоповерхівки Рівного

Василь Немеш

Зі звинуваченннями на адресу депутата міськради Рівного Василя Немеша прийшли сьогодні на сесію міськради мешканці будинку №13-А на вулиці Струтинської.
За словами мешканців будинку, депутат Василь Немеш очолює підприємство "Рівнепромекобуд", яке до їхньої чотириповерхівки прибудовує 11-поверховий будинок. Робить це без дозволів. Причому, через це будівництво у їхніх квартирах порушена інсоляція - не потрапляє денне світло, зменшена площа озеленення біля будинку. Втім, найстрашніше те, що порушено витяжну систему притоку-витоку повітря, тому не можуть безпечно працювати газові котли і їх опломбовує "Рівнегаз", щоб не нести відповідальність за загрозу життю мешканців.

Бюджетними питаннями міськради Рівного завідуватиме 34-річний "свободівець"

- У квартирах стоїть запах газу. Хто буде нести відповідальність, якщо ми потруїмося? Окрім цього, стріли будівельних кранів розміщені якраз над нашим дитячим майданчиком, де граються діти. Інспекція Державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) скасувала дозволи на це будівництво, але воно продовжується. Ми неодноразово телефонували до Василя НЕмеша, однак він ігнорує наші звернення , - розповіла одна з мешканок будинку Галина Коробка.

Обрали нового секретаря міськради Рівного


Жінка просила міську раду створити депутатську комісію, яка розібралася б у цьому питанні, залучивши екологів, членів їхнього ОСББ, представників Держсанепідслужби, виключити Василя НЕмеша з депутатської комісії з питань будівнцитва та архітектури та призупинити це будівництво. Втім, міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив, що зупиняти будівництво може тільки ДАБІ. Доручив створити депутатську комісію. А депутат Юрій Осіпчук порадив мешканцям звертатися до правоохоронних органів.

У Рівному з'явився стенд, на якому можна залишити побажання місту

Протилежна сторона конфлікту - Василь Немеш заявив, що заяви мешканців - це "просто піар-кампанія, яка чорнить його партію і будівельну компанію". Пояснити детальніше ситуацію журналісту ОГО п. Немеш відмовився.






На правах реклами